Beneficiile miraculoase aduse de Yoga

Traim intr-un mediu stresant iar mintea si sistemul nostru nervos este in permanenta stimulat. Cu cat gasesti mai multe metoda prin care sa te poti relaxa cu atat te vei simti mai bine. Yoga este o metoda cunoscuta prin care atat femeile cat si barbatii se pot relaxa si isi pot gasi echilibrul.

Beneficiile aduse de Yoga

Yoga este un cuvant derivat din Sanskrita “yuji” si inseamna uniune. Trebuie sa mai stii ca Yoga este o practica ideala pentru minte si corp.

Yoga implica exercitii de respiratie, meditatie si pozitii care incurajeaza relaxarea si reducerea stresului.  Beneficiile oferite de acest tip de miscare va aduce beneficii cunoscute peste tot in lume.

Reducerea stresului

Yoga este cunoscuta pentru capacitatea de a ameliora stresul si pentru a induce o stare de relaxare. Pe langa asta mai ajuta si la inducerea starii de relaxare. Numeroase studii au demonstrat ca Yoga  a ajutat la obtinerea unui nivel scazut de cortizol, de stres, anxietate, depresie sau stare de oboseala.

CIteste si asta:  6 moduri in care scapi natural de migrene!

Elimina anxietatea

Foarte multe care practica yoga au ales sa faca acest pas pentru a face fata cu brio in fata anxietatii. Toate persoanele care vor sa se relaxeze aleg sa faca acest pas deoarece vor sa se destreseze.  Cu cat vei practica mai mult Yoga cu atat te vei simti mai bine in pielea ta.

Reduce inflamtiile

Yoga este benefica pentru ca ajuta la imbunatatirea sanatatii mentale, mai multe de atat unele studii au demonstrat ca Yoga chiar ajuta la reducerea inflamatiilor si este un raspuns normal al sistemului imunitar. Persoanele  care practica Yoga  in mod constant vor observa ca se vor simti  mult mai bine si ca au un nivel mai scazul al markerilor inflamatorii.

Va imbunatati sanatatea inimiiî

Yoga va imbunatati sanatatea inimii si a reduce anumiti factori de risc ai bolilor cardiovasculare.  Stresul dar si modificarile din alimentatie iti vor afecta viata mai mult decat iti poti da seama, de aceea trebuie sa practici cat de des poti Yoga sau orice alt sport.

CIteste si asta:  Cum sa ne alegem pantofii? Sfaturi direct de la medici!

Imbunatateste calitatea vietii

Yoga este o practica destul de comuna si ajuta la imbunatatirea calitatii vietii. In plus daca vei practica Yoga in mod constant vei putea observa ca te vei simti mai sanatoasa si starea de bine se va accentua. In plus si bolnavii de cancer care au simptome destul de puternice vor putea vedea o reala imbunatatire.

Ajuta la lupta importiva depresiei

Yoga te va ajuta mai mult decat iti poti da seama in lupta impotriva depresiei. Aceasta are capacitatea de a scadea nivelul de cortizol si te va face sa te simti mai fericit. Ca sa poti vedea o reala schimbare trebuie sa practici Yoga zilnic.

In plus daca ai dureri zilnice vei vedea ca Yoga te va face sa te simti mai bine.

Imbunatateste calitatea somnului

Studiile demonstreaza ca Yoga ajuta foarte mult la imbunatatirea calitatii somnului. Aceasta aree efecte benefice asupra anxietatii, depresiei, durerii cronice si a stresului.

Daca vei practica Yoga in mod constant vei vedea ca vei avea parte de reale beneficii.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *