Iata care sunt comediile romatice pe care trebuie sa le vezi

Comediile romantice sunt genul de filme care ne aduc un zambet pe buze si ne fac sa credem in povestea de dragoste perfecta. Dincolo de faptul ca sunt adesea previzibile in finalul fericit, ele ne ofera momente amuzante, dialoguri sclipitoare si uneori chiar lectii de viata.

Iata cateva comedii romantice pe care trebuie sa le vezi

„Love Actually” (2003) – O poveste incalcita si plina de umor despre dragostea si viata in Londra, care urmareste mai multe cupluri in saptamanile dinaintea Craciunului. Este un film care combina momentele haioase cu cele emotionante si este considerat un clasic modern al genului.

„500 Days of Summer” (2009) – O perspectiva unica asupra unei relatii de dragoste, prezentata in ordine nestructurata a zilelor pe care cei doi protagonisti le petrec impreuna sau separat. Este un film care surprinde realitatea si idealizarea in dragoste.

„Crazy, Stupid, Love” (2011) – O comedie romantica care exploreaza multiplele fatete ale dragostei si ale relatiilor, urmarind mai multe povesti interconectate despre iubire, pierdere si redescoperirea sinelui.

CIteste si asta:  Filmele care te vor face sa crezi in dragostea adevarata

„The Proposal” (2009) – O combinatie intre romantism si umor, in care o sefa exigenta se vede nevoita sa se logodeasca cu asistentul ei pentru a evita deportarea din tara. Aventurile lor amuzante si dezvoltarea relatiei lor fac din acest film o placere de urmarit.

„10 Things I Hate About You” (1999) – O reinterpretare moderna a piesei lui Shakespeare, „The Taming of the Shrew”, intr-un cadru de liceu american. Cu personaje captivante si replici memorabile, acest film este o combinatie perfecta intre romantism si comedie adolescentina.

„La La Land” (2016) – O poveste moderna despre visuri, dragoste si sacrificii in lumea showbiz-ului din Los Angeles. Cu o coloana sonora captivanta si imagini impresionante, acest film castigator de premii aduce un suflu nou in genul comediei romantice.

„Silver Linings Playbook” (2012) – Un film care combina elemente de drama si comedie in povestea a doi oameni care se lupta cu problemele lor mentale si gasesc unul in celalalt o conexiune speciala. Interpretarile intense si umorul subtil fac din acest film o experienta captivanta.

CIteste si asta:  Celebritati care au nascut acasa si au vorbit de experienta avuta

„The Princess Bride” (1987) – O poveste de aventura si dragoste plina de farmec si umor, care a devenit un film cult pentru multi spectatori. Este un amestec perfect intre fantezie si romantism, cu personaje memorabile si replici iconice.

Acestea sunt doar cateva exemple dintr-o lista lunga de comedii romantice care merita vazute pentru a te bucura de un moment de relaxare si de un strop de romantism in viata ta.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *