Delia face declaratii cu privire la dorinta de a avea un copil

Delia a vorbit deschis despre un subiect important pentru ea. Vedeta este intrebata constant cand va face un copil si daca isi doreste sa fie mama.  Bineineteles ca aceasta a spus ca inca nu se gandeste la un copil. Nu exclude posibilitatea de a ramane insarcinata dar, daca va fi sa faca acest pas il va face pentru ca asta isi doreste cu adevarat.

Iata ce a spus vedeta

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: ‘Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul’. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a spus Delia.

„Întrebarea asta e standard, cred că e ‘made in Romania’. Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, a mai mentionat vedeta.

CIteste si asta:  Iata care sunt filmele perfecte pentru femei

Delia si Razvan Munteanu este in mod clar unul dintre cele mai stabile cupluri din Romania. Acestia se inteleg de minune si par sa formeze cu cuplu stabil si discret. Cei doi s-au cunoscut in anul 2010 intr-un club de karaoke iar in anul 2012 s-au casatorit.

Artista a marturisit ca ea si Razvan s-au cunoscut intr-un club din Centrul Vechi din Bucuresti si dupa ce au petrecut mai mult timp impreuna si-a dat seama ca pot colabora chiar si in viata profesionala.

„E din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva că atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Noi ne-am cunoscut la Vintage. Ușor ușor am început să-mi dau seama că e extrem de talentat în treaba asta, în diverse lucruri. E și bun manager și în multe direcții. La un moment dat e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu toate lucrurile pe care vrea să le facă.” a spus vedeta.

CIteste si asta:  Top 10 filme de animatie pentru cel mic!

Artista a marturisit ca ea a fost cea care i-a propus partenerului ei sa se implice in viata ei profesionala.  „Este extrem de exact și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu știe, este incredibil. Simțindu-i potențialul i-am zis: „nu ai vrea să facem treaba asta împreună cumva, pentru că simt că în momentul ăsta nu am încredere în nimeni.” Am avut niște experiențe cu manageri, oameni, echipe care m-au dezamăgit. Era ușor să mă furi. Nu eram doar eu în situația asta.” a concluzionat aceasta.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *