Iata care sunt actorii afectati de rolurile pe care le-au interpretat

Actoria aduce dupa sine o multime de provocari. Atunci cand joci un rol trebuie sa te implici in totalitate si sa pui in valoare personajul interpretat asa cum poti mai bine. Cu toate astea, foarte multi actori sunt  afectati de rolurile pe care le-au interpretat. Acestia si-au luat atat de in serios rolurile incat viata lor persoanala a avut de suferit.

Iata care sunt acesti actori

Anne Hathaway – Les Misérables

Anne Hathaway a castigat un premiu Oscar pentru interpretarea sa din Les Misérables. Actrita a trecut printr-o transformare totala pentru a o intrepreta pe Fantine. Aceasta a urmat o dieta stricta sa slabeasca 25 de kilograme si a vorbit despre cum s-a simtit dupa acest rol solicitant „Eram într-o stare de deprivare – fizică și emoțională. Când am ajuns acasă, nu puteam reacționa la haosul din jurul meu fără să fiu copleșită. Mi-au trebuit săptămâni întregi până când să mă simt din nou ca înainte.”

Leonardo DiCaprio – The Revenant

CIteste si asta:  Servicii de web design de la ITeXclusiv care va pot asigura succesul in mediul online!

Leonardo DiCaprio s-a bucuat in anul 2016 de castigarea premiului Oscar pentru interpretarea din The Revenant. Rolul lui Huhg Glass s-a dovedit a fi provocator din toate punctele de vedere. Filmul s-a filmat la temperature de – 30 de grade Celsius  „Nu mă plâng de dificultatea acestui film, dar ne-a dus pe toți într-un loc în care nu ne imaginam niciodată să o să ajungem”, a spus actorul.

Shelley Duvall – The Shining

Shelley Duvall a interpretat-o pe Wendy Torrance in productia The Shinning . Presiunea din partea regizorului Stanley Kubrick din cauza caruia  a renunatat la cariera ei dar si stresul a facut-o sa sufere de tulburari mintale „Din mai până în octombrie am avut într-adevăr probleme psihice pentru că stresul a fost extrem. Stanley m-a forţat, mi-a împins limitele mai mult decât a făcut-o cineva vreodată. A fost cel mai dificil rol pe care l-am interpretat în toată viaţa mea”, a povestit Shelley Duvall.

Margot Robbie – I, Tonya

Margot Robbie a fost complet transformata pentru a o interpreta pe Tonya Harding. Actrita a fost atat de impresionata incat nu a putut face diferenta dintrea ea si personaj „Credeam cu adevărat că suntem acești oameni din film și când am părăsit platourile de filmare, am alergat pe stradă țipând unul la celălalt, iar camerele erau după noi.” a spus aceasta.

CIteste si asta:  Lista vedetelor care au primit diagnostice grave

Bill Skarsgård – It

It este cea mai infricosatoare pelicula din ultimul deceniu. Distribuitia a fost implicata, inclusiv Bill Skarsgard care a fost impresionat de personajul sau, Pennywise. Actorul a mai sups ca relatia pe care o avea fata de personaj este una distructiva iar dupa terminarea filmarilor a avut  nevoie de luni de zile pana cand sa uite de el „Am ajuns acasă, terminasem filmările și începusem să îl visez în fiecare seară pe Pennywise”,  a mai spus actorul.

Kit Harington – Game Of Thrones

Kit Harington a devenit popular atunci cand l-a jucat pe Jon Snow tip de opt sezoane in Game of Thrones. Interpretarea acestui personaj nu a fost deloc usoara si actorul a avut probleme de sanatate mintale.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *