Stii care sunt serialele de succes bazate pe romane?

Afla care sunt serialele de succes bazate pe romane. Cu siguranta ti-ai dori sa vezi o alta perspectiva a serialului tau preferat. Ei bine, asta o poti face doar daca vei citi cartile care au stat la baza serialului tau preferat.

Orange is the New Black

Acets serial este bazat pe cartea scrisa de Piper Kerman despre anul petrecut in inchisoare. Protagonista acestui roman, Piper a fost implicata intr-o infractiune cu droguri. Serialul are sase sezoane in care Piper explica cum viata ii este schimbata. In momentul in care ajunge la inchisoare, protagosnista trebuie sa isi dezvolte spiritul de echipa si sa lupte impreuna cu celelalte prizoniere impotriva sistemului care le neindreptateste.

Game of Thrones

Urzeala Tronurilor este un serial cu opt sezoane pline de actiune. Acesta ne transpune intr-o lume fantastica cu dragoni si batalii pentru a cuceri tronul din Westeros. In serial sunt noua familii nobile care lupta pentru Tronul de Fier si pentru puterea asupra celor Sapte Regate. Acest serial este realizat dupa cartea Cantec de gheata si foc scrisa de George R.R. Martin.

CIteste si asta:  Filmele de comedie pe care trebuie sa le vezi

Gossip Girl

Naratorul Gossip Girl este anonim iar asta nu a facut decat sa atraga tot mai mult publicul. Tinutele extravagante, petrecerile luxoase sunt cele care cuceresc de la prima privire. Cu toate astea familiile instarite din acest serial traiesc adevarate drame.

The 100

The 100 este un serial realizat dupa cartea lui Kass Morgan. In acesta se prezinta viata dupa 97 de ani de la un razboi nuclear. 100 de minori au trait in acest timp pe nava spatiala numita Arca avand sarcina de a repopula planeta. Acestia trebuie sa verifice mai intai de toate daca viata mai este posibila pe Pamant.

The Handmaids Tale

Acest serial are la baza o nuvela scrisa de Margaret Atwood. In serial se prezinta folosirea femeilor fertile drept mame surogat pentru familiile bogate. Concluzia serialului este cu mult peste finalul cartii, mai exact se expune viata unei servitoare tratata drept proprietatea guvernului cu scopul de a ridica nivelul de populatie.

CIteste si asta:  Cele mai interesate carti pe care trebuie sa le citesti in 2020

Big Little Lies

Este povestea a trei femei care au tulburari emotionale si care se implica intr-o investigatie de crima. Serialul are la baza catrea cu acelasi nume scrisa de Liane Moriarty.  Acesta dezvaluie adevarurile din spatele vietilor perfecte ale locuitorilor din Monterey, California.

Hannibal

Hanibal are la baza nuvela scrisa de Thomas Harris. Hannibal impreuna cu un psiholog criminalist se sfatuiesc pentru a rezolva anumite cazuri de la FBI. Doar ca in timp Hannibal devine unul dintre criminalii pe care cei doi ii urmaresc.

Westworld

Este un serial SF care este plasat intr-un parc tematic din Vestul Salbatic. Acest parc este populat de niste androizi si care se invart in jurul celor mai nebune fantezii ale invitatilor bogati care platesc sa isi satisfaca toate dorintele. Gadza fiecarui android va retine toate amintirile androidului care a murit in corpul gazdei. Cu toate astea programarea gazdei nu permite ca acesta sa loveasca invitatii. Acesti invitati pot instiga orice tip de conflict fara a fi pedepsiti.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *