Declaratii socante facute de Andreea Marin cu privire la fostele sale relatii

Andreea Marin a fost dintotdeauna o vedeta care a abordat cu discretie toate momentele dificile pe care le-a intampinat in viata. Aceasta a trecut prin foarte multe despartiri si unele din ele au fost puternic mediatizate. Cu toate astea a stiut cum sa treaca peste tot si cum sa isi pastreze zambetul pe buze.

Ce a declarat Andreea Marin

Vedeta a vorbit deschis in cadrul unei emisiuni televizate despre anumite regrete pe care le-ar avea cu privire la fostele sale relatii. Vedeta a mai fost intrebata de moderator si daca s-a reintalnit cu o mare iubire a vietii ei si daca s-a intrebat ce a vazut la el  „Da, m-am întâlnit. Dar poate nu ar trebui să fim atât de duri să ne întrebăm: „Oare ce oi fi văzut la el?!”. Întrebarea se poate și reciproc: „Oare ce o fi văzut el la mine la vremea aceea?!”. Oamenii se schimbă, unii într-o direcție, alții în altă direcție. În fond, cred că ce rămâne e omenia din fiecare dintre noi și calitățile certe pe care le avem sau pe care le rafinăm, le educăm în timp, faptele noastre care ne definesc. Eu sunt mai degrabă omul care se îndrăgostește de faptele altuia și nu de aparențe”, a spus Andreea.

CIteste si asta:  Secretele de frumusete ale lui Cindy Crawford

Vedeta este prezentatoarea emisiunii  „Nu există nu se poate!” de pe TVR 2 si a vorbit in general despre fostele sale relatii. Cunoscuta pentru discretia de care da dovada in fiecare interviu, Andreea nu a mentionat foarte multe detalii despre relatiile avute in trecut.

Aceasta a mai povestit despre momentele grele prin care a trecut si care si-au pus puternic amprenta asupra ei. Cu toate astea, a privit totul ca pe o lectie, a stiut sa zambeasca si sa mearga mai departe indiferent de ce viata i-a rezervat.

„Până nu te lovești de greutăți nu poți să vorbești despre asumare cu adevărat. Cred că o fată devine din ce în ce mai femeie pe măsură ce trăiește niște experiențe care o rănesc, o învață, o maturizează. E o frumusețe pe care o lasă greutățile pe chipul, sufletul nostru. Devenim mai înțelepte, mai blânde, mai calde, poate mai atente la alegerile pe care le facem. Asta s-a întâmplat în cazul meu. Am avut și momente neplăcute în viață, care au lăsat răni. Am ales să fac tot ce îmi stă în putere să înțeleg, să văd care a fost lecția și să merg mai departe. Dar în același timp să zâmbesc vieții, să devin un om mai frumos, chiar dacă ridurile își făceau loc pe chipul meu”, a  mai spus Andreea Marin.

CIteste si asta:  Acestia sunt actorii care au decis sa paraseasca serialele care i-au facut celebrii

Andreea Marin a vorbit deschis si despre relatia ei cu Stefan Banica Jr si a spus ca la acesta nu a atras-o celebritatea “Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a marturisit vedeta.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *