Starurile care au vorbit despre decizia de a renunta la actorie

Chiar si celebritatile simt nevoia de a lua cate o mica pauza de la activitatea lor. Cele care se afla constant in atentia publicului simt presiunea industriei si au nevoie de putin timp doar pentr ei. Starurile mentionate mai jos au vorbit deschis despre decizia de a renunta la actorie sau de a lua o mica pauza.

Iata care sunt aceste vedete

Channing Tatum

Channing Tatum a declarat ca planuia sa renunte la actorie in anul 2018, dupa ce a anuntat ca s despare de Jenna Dewan. Acesta a luat o mica pauza dupa mai multe filme realizate „Am făcut patru filme fără să am timp liber. În ultimele două filme nu am fost atât de bun pe cât mi-am dorit pentru că nu mai aveam energie. (…) Am câștigat și niște bani și mi-am permis să fac un pas în spate și să-mi dau seama ce este viața”, a spus Channing.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow a anuntat in 2016 ca ia o pauza de la actorie. Vedeta nu are in plan sa se dedice complet carierei dar va mai juca in filme daca isi doreste asta. „Dacă soțul meu scrie ceva și își dorește să fac asta, atunci o voi face. Nu pot spune niciodată „niciodată”, a spus aceasta.

CIteste si asta:  Monica Barladeanu vorbeste despre experientele traite la serialul Vlad

Ryan Gosling

Ryan Gosling declara in 2013 ca nu va mai fi implicat in niciun proiect pentru o perioada buna de timp. „Mi-am pierdut perspectiva asupra a ceea ce fac. Cred că este bine pentru mine să iau o pauză. Am nevoie de o pauză la fel de mult pe cât îmi imaginez că are nevoie și publicul”, a spus Ryan intr-un interviu.

Tom Hiddleston

Tom Hiddleston este cunoscut  pentru rolurile sale din filme. Acesta a lua decizia de a lua o pauza de la actorie in urma cu cativa ani. „Am interpretat atât de mulți oameni diferiți în atât de multe părți ale lumii și este foarte important să distingem ceea ce este real în propria viață”, declara actorul.

Freddie Prinze Jr.

Freddie Prinze Jr. este un actor care a primit foarte multe aprecieri din partea publicului. Cu toate astea, Freddie a lua o pauza de la actorie pentru a se concentra pe viata de familie „Nu mi-a lipsit deloc actoria atunci când am renunțat. Au apărut copiii și, neavând un tată, a fost important pentru mine să fiu un tată prezent” a mai spus Freddie.

CIteste si asta:  Actorii care nu s-au pregatit pentru un rol dar care totusi au avut o interpretare memorabila

Eddie Murphy

Eddie Murphy a luat o pauza de la actorie dup ace a luat Zmeura de Aur. Actorul spunea ca isi doreste sa ia o pauza timp de un an, dar se pare ca a durat mai mult „M-am gândit că poate este timpul să iau o pauză. Voiam să fac o pauză de un an, dar au trecut șase ani”,  a spus Eddie.

Jessica Alba

Jessica a preferat sa se implice in cresterea copiilor si sa se indeparteze de actorie. Dupa ce a nascut-o pe fiica ei Honor, Jessica a realizat ca nu se mai putea intoarce la viata de actor.

 

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *