Vedetele care au diplome in alte domenii

Cu siguranta cunosti persoane care au profesii diferite fata de cele in care s-au specializat. Foarte multe vedete au diploma in alte domenii desi activeaza in actorie sau in muzica.

Inainte de a lua drumul celebritatii, toate persoanele mentionate mai jos s-au pregatit in alte domenii cu totul diferite.

Iata care sunt vedetele care au diploma in alte domenii

Rebel Wilson

Rebel Wilson a aparut in filme precum Bridesmaids sau How to be single. Aceasta a absolvit in anul 2009 Universitatea din New Shouth Wales si are o diploma de licenta in arte si una in drept.  „Aș putea fi avocată în orice moment dacă se întâmplă ceva și filmele nu mai funcționează. Aș putea să mă întorc și să ajut la urmărirea penală a criminalilor”, a spus aceasta.

Will Ferrell

Will Ferrell este un cunoscut comendiant dar preocuparea lui a fost cu totul alta. Aceasta a vrut de fapt sa fie reporter sportiv. In anul 1990 a absolvit Universitatea din California de Sud si are o diploma in informatii sportive. „Un program atât de dificil și de anevoios, încât l-au întrerupt la opt ani după plecarea mea. Cei care avem diplome în informație sportivă suntem un grup de elită. Suntem foarte puțini și a existat o rată mare de abandon”,  a spus Ferrell.

CIteste si asta:  Detalii socante despre relatia lui Tom Cruise cu fiica sa

Natalie Portman

Natalie Portman a jucat in filme precum Black Swan, Star Wars dar si multe alte pelicule. Vedeta nu a fost prezenta la premiera peliculei Star Wars: Phantom Manace deoarece studia pentru examenele de la liceu. In timp ce era in liceu, Natalie a publica doua lucrari in reviste stiintifice si a absolvit Universitatea Harvard, aceasta avand o licenta in psihologie.

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow este celebra pentru rolul din Friends. Rolul pe care l-a jucat in serial, Phoebe Buffay a contribuit foarte mult la ascensiunea carierei ei. Actrita a obtinut in anul 1985 o diploma in biologie la Vassar College si a publicat foarte multe lucrari in reviste stiintifice.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger are o diploma de licenta in afaceri internationale si economie international in cadrul Universitatii din Wisconsin.  „Cariera spre care se îndrepta avea nevoie de un anumit fel de credibilitate”,  a spus acesta.

Gerard Butler

Gerard Butler are o diploma de la facultatea de drept de la Universitatea din Glasgow. Dupa ce  a absolvit acesta a acceptat un post de avocat de stagier la o firma insa de cele mai multe ori lipsea de la munca. La varsta de 25 de ani s-a mutat la Londra pentru a-si realiza o cariera in actorie.

CIteste si asta:  Acestea sunt vedetele care au revenit in lumina reflectoarelor dupa ce au trecut printr-o perioada mai dificila

Chris Martin

Chris Martin este cel mai apreciat musician pe plan international. Acesta este solistul trupei Coldplay si are o diploma in greaca si latina care este obtinuta la University College London, acolo unde i-a cunoscut si pe cei trei viitori colegi de formatie, Will Champion, Jonny Buckland si Guy Berryman.

Toate vedetele mentionate mai sus au foarte multe diploma chiar daca drumul pe care l-au urmat in viata este cu totul un altul fata de pregatirea avuta.

 

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *