Shakira a facut declaratii despre despartirea de Gerard Pique

Shakira si Gerard Pique s-au despartit dupa 12 ani de relatie. Artista a vorbit pentru prina data despre despartirea de fotbalist si a spus ca ii este extrem de greu sa faca acest lucru.

Ce a declarat Shakira despre despartirea de Gerard Pique

„Oh, este foarte greu să vorbesc despre acest subiect personal, mai ales că este pentru prima dată când abordez această situație într-un interviu. Am preferat să nu vorbesc și am încercat să procesez totul. Um, și da, este greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin asta, pentru că sunt în atenția publicului și pentru că separarea noastră nu este o separare obișnuită. Și așa că a fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil”,  a declarata Shakira. Vedeta are impreuna cu Pique doi baieti, Milan in varsta de noua ani si Sasha in varsta de sapte ani.

Aceasta a spus ca separaraea este atat de dificila cu cat totul se intampla in vazul intregii lumi. Aceasta a mai spus ca acest lucru ii afecteaza in mod direct si pe cei doi baieti ai sai.

CIteste si asta:  Pink și fiul ei afectați de coronavirus

„Așa că este greu. Și am încercat să ascund situația în fața copiilor mei. Încerc să fac asta și să îi protejez, pentru că asta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute pe Internet, iar asta îi afectează, înțelegi?” a spus Shakira.

Artista nu a vrut sa vorbeasca despre motivul care a dus la despartirea de Pique sau despre noua relatie a barbatului. Shakira a spus „aceste detalii sunt prea private pentru a le împărtăși. Cel puțin în acest moment. Pot doar să spun că am dat tot ce aveam în această relație și pentru familia mea.”

„Unul dintre noi trebuia să facă acest efort și acest sacrificiu. Și am făcut-o eu. Am pus cariera pe locul al doilea și m-am mutat în Spania pentru ca el să poată juca fotbal și să câștige premii. Și a fost un sacrificiu pe care l-am făcut din dragoste. Mulțumită acestui lucru, copiii mei au avut o mamă prezentă în viața lor, iar eu am această legătură minunată cu ei care nu poate fi distrusă.” a spus vedeta.

CIteste si asta:  Bella Hadid sustine ca autoritatile israeliene au creat violentele de la Ierusalim

Shakira a mai spus ca a fost o perioada destul de dificila atat din cauza separarii de Pique dar si din cauza faptului ca tatal ei a ajuns de urgenta la spital.

„Încerc să le ascund situația cât de mult pot. Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și uneori am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea că ceva atât de sacru și atât de special, cum am crezut că este relația pe care am avut-o cu tatăl copiilor mei, se transformă în ceva vulgar și ieftin din cauza presei. Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă și eu am luptat pe diferite fronturi. După cum am spus, acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea. Dar apoi mă gândesc la toate acele femei din întreaga lume care trec prin greutăți, care trec printr-o situație la fel sau poate chiar mai rea decât a mea.” a incheiat Shakira.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *