Iata cum si-a sarbatorit Andreea Balan ziua de nastere

Andreea Balan a implinit pe data de 23.06.2020 frumoasa varsta de 36 ani. Cu ocazia asta a postat un mesaj emotionant pe Instagram.

Iata ce a declarat vedeta

„Azi este ziua mea, dar vârsta este irelevantă. Mai bine îți spun câte întâmplări minunate am trăit, câte inimi am iubit, câte locuri superbe am văzut, cât de mult am contat și contez în viețile celor dragi, dar mai ales îți pot spune, cât de mult am suferit, ce lecții am învățat, de câte ori m-am ridicat atunci când viața m-a pus la pământ și de câte ori am luat-o de la capăt și am mers mai departe cu zâmbetul pe buze. Viața nu este despre cifre, ci despre emoții, trăiri, lecții și mai ales despre iubire”, a transmis Andreea Balan.

Frumoasa artista si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de mama ei si de cele doua fetite.

„Când dragostea e dincolo de cuvinte. Mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase! Întodeauna ați fost alături de mine, no matter what! Vă iubesc mult! A voastră mereu!”,  a mai zis Andreea.

CIteste si asta:  Jane Seymour se contrazice - spune ca nu are operatii estetice desi a recunoscut ca are implanturi mamare

In ceea ce priveste emisiunea “ Te cunosc de undeva” , Andreea Balan a vorbit deschis despre infectarea colegului sau Marcel Pavel si a dezvaluit daca si ea si-a facut testul sau nu.

„Ieri am aflat că există persoane infectate. Am fost anunțată de producători, au scris pe WhatsApp, unde noi avem un grup, dar eu nu m-am gândit că sunt pozitivă pentru că ultima zi de filmare pentru mine, cel puțin, a fost acum 10 zile și, atâta timp cât 10 zile nu am prezentat niciun simptom, din start m-am gândit că nu am nicio problem” a mentionat Andreea.

„Mi-a părut foarte foarte rău pentru Marcel. Apoi, producătorii mi-au spus că trebuie ca unii dintre noi să meargă să fie testați, eu nefiind oligată să mă testez pentru că la mine trecuseră 10 zile. Au fost la testare doar cei care au mai intrat în ultimele 10 zile în contact cu el, respectiv la repetiții, pentru că după filmarea de acum 10 zile au mai fost repetiții la care eu nu am luat parte și de aceea nu a trebuit să merg să fac testul”,  a declarat Andreea. „Totodată, nu cred că am acest virus pentru că, repet, au trecut 10 zile, nu am intrat în contact cu nimeni altcineva în acest timp și mă simt foarte bine. Nici eu, nici familia mea, nici fetițele mele, nu prezentăm niciun simptom și ne simțim foarte bine”, a mai declarat Andreea la Sinteza Zilei.

CIteste si asta:  Jennifer Lawrence a luat o pauza de la Hollywood

Mai mult de atat Andreea Balan a discutat despre momentele dificile prin care trece in aceste momente.

„Nu există „să nu mai pot.” Chiar dacă am zile mai proaste, le iau ca atare și îmi spun că „mâine mă voi simți mai bine.” Am puterea să mă repun pe picioare și să privesc lucrurile în ansamblu. Dacă suntem sănătoși înseamnă că totul e bine, iar restul sunt detalii care vor trece și care pot fi rezolvate. Pentru mine, tot ce contează este ca Ella și Clara să fie fericite și sănătoase”,  a mai marturisit Andreea.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *