Motivele pentru care vedetele au ajuns la psiholog

Sunt cateva vedete care au ajuns la psiholog in anumite perioada din viata lor. Pana la urma a merge la psiholog poate fi un real ajutor pentru persoanele care sufera.

Iata de ce a mers Jorge la psiholog

Jorge a trecut prin experiente traumatizante in anul 2012 atunci cand s-a despartit de Alina Laufer mai ales ca inainte de acest divort si-a pierdut tatal.

“Divorţul pare a fi cea mai mare tragedie după pierderea unei persoane dragi. Însă, ca orice lucru care pare negativ la început, el are şi mari părţi pozitive. Simţi atunci că totul se destramă, însă, odată cu timpul, înţelegi că Dumnezeu a avut un plan cu tine şi că drumul şi alegerile tale se îmbină cu ale Lui. La un moment dat, nu m-am mai împotrivit şi am mulţumit pentru acea experienţă. Sunt recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat şi trimit mereu iubire în trecut experienţelor mai puţin pozitive şi tuturor oameni- lor implicaţi. Ramona a fost  luminiţa de la capătul tunelului. Treceam printr-o perioadă în care îl pierdusem pe Dumnezeu şi eram supărat pe El pentru toate experienţele pe care eu le vedeam negative în viaţa mea (pierderea tatălui, divorţul). Pe lângă toate calităţile pe care le are, a contat foarte mult ce a reuşit ea să transforme în mine. Eu  am devenit un om mai bun de când am cunoscut-o pe Ramona. Am realizat că o relaţie este benefică nu atunci când vezi tu ce calităţi are celălalt, ci atunci când realizezi că scoate ce-i mai bun din tine”, a declarat Jorge.

CIteste si asta:  Ce spun cosmarurile despre noi!

Karmen este o alta vedeta care a ajuns la psiholog. Dupa nasterea fiicei sale, Karmen s-a confruntat cu anumite probleme si a fost necesar sa mearga la un psiholog.

”În ziua în care trebuia să nasc, pe 1 august 2019, m-am trezit târziu… pe la 1-2. M-am machiat, mi-am făcut bucle, m-am îmbrăcat frumos şi am ajuns la spital. Acolo era toată familia mea, i-am pupat, mi-au urat succes, am intrat şi m-am pregătit pentru sala de operaţii. Am stat la perfuzii cam o oră şi am intrat în sala de operaţii. Am fost foarte relaxată.”, a spus Karmen.

”Când cineva merge la psiholog, credem că are automat şi o problemă. Dar nu este aşa. Eu consider că aşa cum avem grijă de exteriorul nostru, aşa trebuie să avem grijă şi de mintea şi sufletul nostru. De ce? Ce faci pentru sufletul tău? Răspunde-ţi singur la întrebarea asta şi îţi răspund şi eu în felul următor: eu, pentru sufletul meu, mă rog – nu o să dezbat acum subiectul cu credinţa, pentru că ajungem foarte departe.

CIteste si asta:  Povestea unei prostituate de lux

Dacă ţi-ai răspuns cert şi din prima ţi-ai răspuns la întrebarea asta: «Bă, eu pentru sufletul meu fac X lucru», foarte bine, eşti pe drumul cel bun. Dacă nu, gândeşte-te că totul ar fi mult prea simplu ca viaţa asta să se rezume la doar ce e la suprafaţă aşa… Să te distrezi, să te căsătoreşti, să faci copii şi s-a terminat viaţa, gata.

Iar pentru mintea ta, eu cred că e foarte important să ştii să îţi controlezi gândurile, pentru că suntem oameni şi cu toţii avem frici; cu toţii avem nebunii şi filme în cap (…). când viaţa devine complicată, unii oameni nu fac faţă singuri. Cunosc extrem mulţi oameni care au trecut prin depresii, atacuri de panică şi aşa mai departe. Nu ştiu dacă ştiţi, dar cam astea sunt bolile generaţiei noastre”, a mai scris Karmen pe Instagram.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *