Cum se pastreaza Gina Pistol in forma

Gina Pistol tocmai ai revenit pe platourile de filmare ale noului sezon “ Chefi la Cutite”. Prezentatoare are alaturi de Smiley o fetita Josephine Ana care va implini 1 an pe data de 9 martie 2022. Gina si Smiley formeaza un cuplu de mai bine de 5 ani dar si-au confirmat relatia abia la finalul anului 2019.

Care sunt problemele cu care se confrunta Gina Pistol?

Gina le-a cerut ajutor urmaritorilor ei pentru a rezolva o problema cu care se confrunta in jur de o saptamana. „De o săptămână mă dor foarte tare genunchii… de vreo două zile și gleznele. Ce să fac, ce să iau?”, a scris Gina.

In timpul sarcinii Gina a luat 27 de kg si a ajuns la un total de 80 de kilograme. Gina a acordat intotdeauna o atentie deosebita alimentatiei si a reluat antrenamentul fizic. In doar doua zile, Gina a dat jos 2 kg si a ajuns de la 65,1 la 63,2 de kg.

„Mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a noua de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.red.: 65 de kg)”  a spus Gina.

CIteste si asta:  Denis Stefan face dezvaluiri despre relatia cu sotia lui

„Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să-mi reintru în formă”,   a mai spus Gina.

In luna august a anului 2021, vedeta a vorbit deschis despre provocarile de care a avut parte in timpul sarcinii dar si despre sansele mici pe care medicii i le-au dat sa devina mama.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție: «Când o să ai și tu un copil?», «Când ai de gând să faci un copil?», «De ce nu ai un copil la vârsta asta?». Întrebarea asta mi se pare că este foarte intruzivă pentru o femeie, pentru că nu știi prin ce trece femeia aceea”,   a mai spus Gina.

„După ce am aflat, în urma unui control de rutină, că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea pe care încercam să o mențin cu greu în sufletul meu. De fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam «când o să fiu pregătită, când o să fie», dar numai eu știu ce era în sufletul meu”,  a continuta vedeta.

CIteste si asta:  Cristina Cioran vorbeste despre problemele cu care se confrunta in sarcina

„Primele luni de sarcină mi-au pus pe față un zâmbet imens. Pe lângă oamenii care îmi transmiteau energie bună și gânduri frumoase, au fost și cei care m-au criticat dur și care mă judecau în orice făceam. Am încercat mereu să opresc lupta asta dintre ce e bine pentru mine și pentru micuța mea și ce ar trebui să fie confortabil pentru restul oamenilor” a mai spus Gina.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *