Semne subtile care iti indica dragostea partenerului tau

Nu ii poti citi mintea partenerului tau, nu-i asa? Atunci trebuie sa fii atenta la semnele de mai jos care iti vor indica sentimentele pe care partenerul tau le are pentru tine.

Nu este deloc complicat, trebuie sa fii atenta la anumite semnale si iti vei da seama daca acesta te iubeste sau nu.

Iata care sunt semnele care iti indica dragostea partenerului tau

Iti cumpara cadourile pe care le doresti

Daca partenerul tau iti cumpara cadouri fara un motiv anume atunci este clar ca te iubeste. Daca este atent la micile lucruri pe care le iubesti atunci poti avea incredere ca acel om este pentru tine. Cadourile pe care tu le doresti sunt cele pe care le si primesti.

Face cu  drag toate lucrurile pe care le urasti

Daca tu nu suporti sa speli vasele si partenerul tau o face pentru tine chiar daca nu este tocmai activitatea sa favorita este clar ca are anumite sentimente pentru tine. Acesta face cu mult drag toate activitatile pe care tu nu le suporti si nu pare sa il deranjeze asta.

CIteste si asta:  E demonstrat stiintific! Cum arata o casnicie fericita!

Incearca sa descopere lucrurile pe care le iubesti

Partenerul tau incearca sa descopere toate lucrurile pe care le iubesti. Ceea ce te face pe tine fericita cu siguranta il face si pe el fericit.

Gaseste un motiv sa te prezinta familiei si prietenilor

Cauta orice motiv ca sa te poata prezenta familiei sau prietenilor. Incearca sa te introduca in grupul lui de prieteni si iti prezinta toti membrii familiei. Cu siguranta acesta este un comportament al unui barbat care isi doreste sa aiba o relatie serioasa cu tine.

Este mereu atent la tine

Partenerul tau este mereu atent la tine si la ceea ce faci? Acesta este un semn bun, inseamna ca te place si ca isi doreste sa te cunoasca tot mai bine. Chiar daca ceea ce vorbesti sunt simple banalitati este mereu atent la tine si la ceea ce spui.

Se gandeste mereu la tine

Poate ca nu isi declara dragostea in fiecare zi dar iti trimite din cand in cand texte dragute care sa te impresioneze. Practic, iti demonstreaza ca se gandeste la tine si ca ii face placere sa vorbeasca cu tine. Chiar si atunci cand sunteti in public cauta sa te tina de mana sau sa stea mereu langa tine. Toate aceste mici gesturi sunt unele de dragoste si te vor face sa simti ca ai facut cea mai buna alegere.

CIteste si asta:  Iti plac filmele porno? Iata ce sa nu copiezi!

Te ajuta atunci cand ai nevoie

Atunci cand ai nevoie te poti baza pe el in orice moment. Isi va lasa orice plan si va veni sa te ajute fara sa iti reproseze asta. Acesta va fi mereu langa tine indiferent de ceea ce se va intampla. Este un semn bun sa te poti baza pe omul de langa tine atunci cand ai nevoie de ajutor.

Te sprijina in visele tale

Daca iti doresti foarte mult sa ajungi la un anumit concert sau daca vrei sa mergi intr-o vacanta, partenerul tau face tot ce este posibil sa iti indeplineasca visele.  Partenerul tau este acea persoana pe care te poti baza si care te va ajuta sa iti indeplinesti toate visele.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *