8 greseli de design interior pe care sa le eviti

Nu este niciodata usor sa iti mobilezi locuinta. Daca vrei totusi sa ai  cele mai bune rezultate in materie de design interior atunci trebuie sa eviti greselile mentionate mai jos.

Poti avea parte de locuinta mult visata daca vei fi atentala dorintele tale si daca iti vei acorda putin timp pentru a vedea ce stil este cel mai potrivit pentru tine.

Iata care sunt cele 8 greseli pe care trebuie sa le eviti

Punerea tuturor pieselor de mobilier pe un perete

Sa asezi toate piesele de mobilier pe un singur perete este destul de nepotrivit. Poti sa asezi doar cateva piese de mobilier pe un sigur perete dupa care toate celelalte corpuri de mobilier sa fie raspandite in mod creativ prin incapere. Cu cat vei incerca sa imparti in mod echilibrat piesele de mobilier cu atat imaginea de final va fi mai interesanta.

Lumina slaba

Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa nu acorzi importanta luminii. Cu cat camera ta va avea parte de mai multa lumina naturala cu atat imaginea de final va fi mai atractiva. Nimeni nu isi doreste sa petreaca timp intr-o incapere slab luminata.

CIteste si asta:  Animalul tau de companie simte cutremurul! Iata cum!

Nu iti masori spatiul disponibil

Riscul cel mai mare atunci cand nu iti masori spatiul este ca piesele de mobilier sa nu se potriveasca. Ca sa poti avea parte de un design interior perfect trebuie sa masori fiecare incapere a locuintei tale.

Doar asa vei stii care este spatiul de care dispui si vei putea alege piesele de mobilier dar si accesoriile in functie de asta. In acest mod nu vei risca sa aglomerezi camera.

Nu iti asumi riscuri

Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa nu iti asumi riscuri. Ca sa poti avea parte de o locuinta perfecta este necesar sa risti. Ofera-ti timp pentru a putea gandi fiecare miscare si sa alegi cele mai reprezentative piese de mobilier.

Spatii asimetrice

O alta greseala pe care o poti face este sa nu oferi simetrie camerelor tale. Trebuie sa creezi o balanta in modul in care alegi sa iti decorezi locuinta. Nu poti incarca o camera cu multe piese de mobilier dupa care pe restul sa le lasi mai simple.

CIteste si asta:  Animale care te ajuta sa te vindeci!

Peretii cu accent

Sa colorezi un perete dintr-o incapere in mod diferit poate fi destul de ciudat. Daca nu poti sa realizezi ceva creativ pe un perete cel mai bine este sa renunti la aceasta idee.

Aspectul estetic este mai important decat confortul

Nu trebuie sa alegi piesele de mobilier doar pentru modul in care arata. Cel mai bine este sa le testezi acestora confortul. Cu siguranta iti doresti sa te bucuri in totalitate de acele produse dar pentru asta trebuie sa le verifici cat mai bine.

Piese de mobilier prea mici sau prea mari

Piesele de mobilier trebuie sa fie alese in functie de dimensiunea locuintei tale. Nu iti incarca locuinta cu prea multe piese de mobilier deoarece vor ocupa foarte mult spatiu iar atmosfera va fi destul de inghesuita.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *