Gina Pistol este insarcinata in 5 luni si are foarte multe interdictii

Gina Pistol este in al doilea trimestru de sarcina si traieste din plin fiecare moment. Vedeta a descoperit si care sunt micile neajunsuri cu care se confrunta de cele mai multe ori femeile insarcinate.

Gina Pistol si Smiley vor avea o fetita

Atat Gina cat si Smiley au vorbit deschis atat despre relatia lor cat si despre copilul pe care il asteapta. Gina tine in permanenta legatura cu fanii si le cere sfaturi mamicilor in devenire care au trecut deja prin aceasta experienta. Vedeta a mai spus ca viata ei a suferit foarte multe modificari mai ales in al treilea trimestru de sarcina.

Deoarece are 38 de ani Gina trebuie sa aiba mare grija la evolutia sarcinii si multe lucruri ii sunt interzise.  Vedeta a mai spus ca nu se mai poate ocupa de treburile casnice asa cum o facea inainte. Aceasta si-a intrebat prietenele ce fac atunci cand sunt singure acasa si cum se descurca cu treburile de zi cu zi. Gina a mai marturisit ca anumite treburi casnice chiar ii faceau placere si a mentionat ca ii este dor de aspirator.

CIteste si asta:  Descopera mesajul transmis de fratele actritei Kelly Preston dupa moartea acesteia

„Ele fac curățenie, dragele de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie’,  a marturisit Gina.

Vedeta se confrunta cu diferite probleme care sunt obisnuite pentru marea majoritate a femeilor insarcinate. Cu toate astea cea mai mare problema pentru aceasta este retentia de apa si si-a intrebat prietenele pe retelele de socializare cum se descurca in aceasta privinta.

“Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?’,  a intrebat Gina pe retelele de socializare.

CIteste si asta:  Cum a aratat prima zi de scoala pentru copii vedetelor

„Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare. Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască’,  au declarat apropiatii vedetei.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *