Descopera mesajele pe care celebritatile le-au transmis cu ocazia zilei de 8 martie

Cu ocazia zilei de 8 martie celebritatile au ales sa posteze fel de fel de mesaje pentru femeile de pe intreaga planeta.

Iata ce au transmis acestea

Meghan Markle

„Aveți mame, surori, iubite, prietene în viața voastră – protejați-le. Asigurați-vă că ele sunt apreciate. Nu contează cât de slabă te simți, ce culoare ai, ce sex ai, ai o voce și cu siguranță ai dreptul de a vorbi despre ceea ce crezi că este corect”.

Kris Jenner

„Sunt binecuvântată să fiu înconjurată de atât de multe femei incredibile. Fetele mele sunt totul pentru mine și nu aș fi putut fi mai mândră de felul în care ele au ajuns.. inteligente, puternice, dar și mame minunate pentru nepoții mei.”

Ashley Graham

„În Această Zi internațională a Femeii, înțeleg că, în ciuda durerii sau a procesului pe care l-am experimentat cu toții în calitate de femei, suntem, de asemenea, puternice și capabile să facem lucruri mărețe. Să sărbătorim cu toții punctele noastre forte pe care le are fiecare dintre noi.”

CIteste si asta:  Vedetele care au diplome in alte domenii

Nicole Kidman

„Întotdeauna ar trebui să ne folosim de mai multe ocazii pentru a sărbători femeile speciale din viața voastră”.

Priyanka Chopra Jonas

„Am devenit mult mai conștientă de inegalitatea dintre sexe de la o vârstă fragedă. Femeile au puterea să schimbe lumea și sunt entuziasmată să aduc la cunoștință poveștile unor femei atât de incredibile.”

Greta Thunberg

„Azi e Ziua Internațională a Femeii și ar trebui să recunoaștem că femeile încă mai sunt departe de a fi egale cu bărbații. Mai avem un drum lung până acolo. Cele care suferă cel mai mult sunt cele care sunt deja vulnerabile. Și ceea ce femeile își doresc astăzi, și nu numai, sunt drepturi fundamentale.”

Michelle Obama

„Sper că veți fi alături de mine și să sărbătorim toate femeile din întreaga lume și să avem grijă să încurajăm următoarea generație. Am început prin @GirlsOpportunityAlliance să fim alături de tinerele adolescente pentru a-și îndeplini pasiunile și a-și face vocea auzită”.

CIteste si asta:  Cum se pastreaza Gina Pistol in forma

Andreea Balan

„La mulți ani MAMI și la mulți ani tuturor femeilor din întreagă lume. Am fost și sunt o norocoasă să am o mamă minunată care mi-a fost alături întodeauna la bine și la rău, iar de când sunt mamă, mi-a fost din prima zi aproape atât mie cât și Ellei și Clarei. Abia când am devenit și eu mamă, am înțeles ce înseamnă iubirea necondiționată și îmi doresc să fiu pe zi ce trece un om mai bun ca fetițele mele să fie mândre de mine așa cum eu sunt mândră de mama mea.”

Andreea Marin

„Pentru mine, Martie are chipul părinților mei. Ziua mamei, apropiată de ziua de naștere a tatălui meu, motiv de fericire deplină în copilăria mea. Violetele au rămas florile noastre, purtăm numele lor din mamă-n fiică în familia noastră: Violeta – mama, Andreea Violetă – eu, Ana Violeta – fiica mea. Martie e emoție, dor, nostalgie, sentiment pur pentru inima mea… La mulți ani, femei dragi, oriunde v-ați afla!”

CIteste si asta:  Gina Pistol este insarcinata in 5 luni si are foarte multe interdictii

Elena Gheorghe

„Cel mai frumos cadou al vieții mele este acela că sunt femeie. Femeia a fost binecuvântată să dea naștere, să nutrească sentimente materne, să poarte grijă tuturor din familie, să mute munții din loc când vine vorba de copiii ei, să iubească cu toată ființă, să ierte și să-i fie alături bărbatului ei. La mulți ani, dragile mele! Să fim iubite și să iubim.”

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *