Cartile pe care trebuie sa le citesti daca ai timp la dispozitie

Cartile reprezinta o modalitate aparte prin care poti evada din realitatea care de multe ori te nemultumeste. Acestea sunt o modalitate perfecta de a te dezvolta. Daca ai timp la dispozitie atunci trebuie sa citesti cat de mult poti. Cu ajutorul cartilor poti sa te educi si sa inveti mai multe despre lumea care ne inconjoara.

Acestea sunt cartile pe care trebuie sa le citesti

Misery – Stephen King

Este un roman de groaza psihologic. Paul, un scriitor sufera un accident de masina in urma caruia are picioarele rupte. Annie Wilkes este cea care il gaseste il hraneste si ii ingrijeste ranile dar nu ii permite acestuia sa ia legatura familia.

Ceea ce Paul urmeaza sa afle este ca Annie o  ia razna si ca pentru fiecare abatere a sa aceasta il va pedepsi crunt. Este un roman care te va tine cu sufletul la gura.

Nume de cod: Verity – Elizabeth Wein

Povestea acestui roman este una care te va tine cu sufletul la gura. Un avion spion britanic se prabuseste pe teritoriul Frantei care este ocupata de nazisti. Dintre toti cei 3 pasageri prezenti la bordul avionului doar o singura femeie este supravietuitoare. Verity este arestata de Gestapo si traieste cel mai mare cosmar al vietii sale.  Este un roman plin de suferinta si de drama. Verity a fost obligata sa isi abandoneze cea mai buna prietena care a murit in urma prabusirii avionului.

CIteste si asta:  Afla cum isi arata barbatii sentimentele

Padurea norvegiana – Haruki Murakami

Persoanjul principal se afla intr-un avion care aterizeaza in Hamburg. In momentul in care aterireaza in acest oras isi aduce aminte de trecut si devine putin melancolic gandindu-se la vremurile trecute. Este un roman destul de ciudat in care ni se prezinta o poveste de dragoste si care sunt motivele pentru care aceasta a esuat. Toate aceste motive sunt destul de comune si pot fi motive prezente in relatiile obisnuite.

Fata din tren – Paula Hawkins

Poveste a acestui roman are la baza viata lui Rachel, un adult care intampina foarte multe greutati atunci cand se abandoneaza si cade in patima alcolului. Rachel nu poate avea copii si din cauza asta divorteaza de sotul ei Tom. Se dovedeste ca Tom are o relatie cu o alta femeie Anna cu care va avea si o fetita.

Dupa ce divorteaza de sotul Tom, Rachel are un traseu bine stabilit, mai exact merge in fiecare dimineata cu trenul spre Londra. In tren cunoaste si un cuplu de indragostiti pana cand intr-o zi partenera dispare iar Rachel este decisa sa porneasca in cautarea ei. Este o poveste captivanta care te va cuceri inca de la primul capitol.

CIteste si asta:  Obiceiurile oamenilor fericiti

Mara Dyer. Inceputul – Michelle Hodkin

Mara Dyer este personajul principal al acestui roman si este o adolescenta normala.  Fara voia ei aceasta se implica intr-un mic accident de spiritism in care prietenele ei mor insa ea supravietuieste.  In momentul in care Mara atinge table de joc Ouija viata ei se schimba radical, va fi inzestrata cu puteri pe care nu le poate stapani. Aceasta incerca sa se obisnuiasca cu noi puteri.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *