Afla mai multe despre operatia denumita „nas de ducesa”!

O noua operatie face ravagii in Marea Britanie, toate femeile dorindu-si nas de ducesa. Operatia are rolul de a infrumuseta aspectul nasului, de a-l indrepta si de a-l face mai mic. Sa aflam mai multe despre operatia denumita „nas de ducesa”!

Conform specialistilor, un nas rotit la mai putin de 90 de grade spre fata arata aplecat si lung, asadar nu este un etalon de frumusete. Tot acestia au ajuns la concluzia ca nasul perfect trebuie sa aiba 106 grade de rotatie de la buza superioara si pana la varf.

Din ce in ce mai multe persoane isi doresc trasaturile vedetelor preferate, asta cerand si de la medicii esteticieni. Specialistii sunt de parere ca trendurile in materie de frumusete si operatii estetice vor fi intotdeauna date de catre vedetele de la Hollywood, si de aceea este normal ca persoanele obisnuite sa-si doreasca sa arate precum acestea.

Aceasta operatie este de fapt o rinoplastie de infumusetare, si nu neaparat de corectare a unui defect. Si surprinzator, din ce in ce mai multe femei apeleaza la astfel de proceduri de infrumusetare. Toate femeile isi doresc un nas mic si perfect, acesta oferind simetrie intregii figuri.

CIteste si asta:  Ce nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa de make-up!

Chiar si asa, medicii esteticieni aleg modelul noului nas in functie de trasaturile fetei. Cele mai „cerute” modele de nas sunt cele ale lui Kate MIddleton, Scharlett Johansson, Kate Beckinsale sau Jessica Biel.

Operatia imbunatateste aspectul exterior al nasului, modificand simtitor aspectul chipului. Interventia se realizeaza sub anestezie generala, durand aproximativ o ora. Dupa operatie se pune pe piramida nazala o atela, care se mentine 7 zile. In primele zile pacientul va simti fata umflata, in special in zona ochilor.

Agitatia trebuie evitata in primele 2 saptamani, deoarece poate duce la cresterea tensiunii arteriale si la sangerare. Cei care poarta ochelari sunt sfatuiti sa renunte la acestia pentru 6-7 saptamani. Nasul capata aspectul definitiv dupa 2-3 luni, in functie de procesul de vindecare.

Preturile pornesc de la 1.600 de euro si pot ajunge pana la 2.500 de euro.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *