Afla mai multe despre tatuarea sprancenelor

Sprancenele sunt o parte foarte importanta a fizionomiei fetei noastre, iar ca femei, trebuie sa avem o mai mare grija de noi. Insa atunci cand sprancenele noastre sunt prea subtiri, nu mai cresc si arata destul de urat, putem remedia aceasta situatie foarte usor. Afla si tu mai multe despre tatuarea sprancenelor!

Sprancenele subliniaza expresivitatea ochilor, aducand fetei luminozitate si tinerete. Atunci cand iti pensezi prea devreme sprancenele, le pensezi prea des sau prea subtiri, risti sa nu mai iti creasca deloc par in aceasta zona. Si astfel ai nevoie sa apelezi la ajutorul unui specialist, care sa iti ofere sprancenele pe care ti le doresti!

Tatuajul sprancenelor presupune tatuarea pielii cu pigmenti cosmetici medicali care sunt introdusi in straturile superioare ale pielii. Trebuie sa stii insa ca un astfel de tatuaj nu este permanent, iar procedura va trebui repetata la un anumit interval de timp.

Probabil iti pui si tu intrebarea daca ar trebui sau nu sa apelezi la un tatuaj cosmetic. Daca bifezi unul sau mai multe din variantele de mai jos, atunci o programare la un salon de cosmetica nu ar fi o idee rea:

CIteste si asta:  Machiaj simplu in 8 pasi!

– sprancenele sunt prea rare sau prea scurte;

– sprancenele sunt inegale sau au parti care lipsesc;

– sprancenele au fost pierdute din motive de sanatate sau accident;

– te-ai saturat sa folosesti zilnic creionul pentru sprancene;

– sprancenele sunt afectate de semne sau cicatrici.

Nu trebuie sa apelezi la o astfel de procedura daca ai sprancenele dese, bine propotionate si arcuite. In plus, asteptarile tale in ceea ce priveste rezultatul final trebuie sa fie realiste. Chiar daca sprancenele ne ofera expresivitate, nu te astepta ca tatuarea acestora sa iti ascunda si din riduri sau sa iti schimbe complet infatisarea.

Inainte de procedura propriu-zisa, vorbeste deschis cu esteticiana ta. Vezi ce metoda va folosi, care sunt masurile de sterilizare si igiena, cum se ingrijesc sprancenele tatuate, etc. Impreuna cu aceasta vei analiza tonul pielii tale si vei alege cea mai potrivita culoare de pigmenti. Esteticiana iti va desena cu un creion forma tatuajului, si daca esti de acord, asa va arata si tatuajul final.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *