Actorii care nu s-au pregatit pentru un rol dar care totusi au avut o interpretare memorabila

In actorie ca in orice alt domeniu este nevoie de pregatire inainte dar si de ore intregi de munca. Cand vine vorba de un rol complicat dar si de o transformare radicala. Cu toate astea, mai sunt si staruri care nu s-au pregatit deloc pentru un anumit rol dar au avut o interpretare memorabila.

Cine sunt actorii care au avut parte de o interpretare memorabilia fara pregatire

Ana de Armas

Ana de Armas  nu a avut mult timp la dispozitie sa se pregateasca pentru rolul din No Time to Die. Deoarece datele de productie s-au modificat, vedeta a trebuit sa lucreze atat pentru aceasta pelicula cat si pentru Blonde. „Am fost la Londra și am avut doar 10 zile de antrenament, ceea ce nu este foarte mult pentru tot ce aveam de făcut. Daniel s-a rănit și a trebuit să-mi amân filmarea și să mă întorc să o joc pe Marilyn Monroe, ceea ce este complet diferit față de orice altceva – emoțional, mental și fizic – și apoi trei luni mai târziu, m-am întors la Londra. Tot acel antrenament pe care l-am făcut a fost oarecum uitat”, a mai spus actrita.

CIteste si asta:  Oscar 2012 – Vezi Castigatorii

Christopher Plummer

Christopher Plummer l-a inlocuit pe Kevin Spacey in All the Money in the World dupa ce producatorii au decis sa il elimine din film in urma acuzatiilor de agresiune sexuala. Scenele au fost filmate in aproximativ opt zile la cateva saptamani dupa ce a obtinut rolul. Acesta nu s-a documentat foarte mult cu privire la acest rol.

„Am urmat scenariul și sugestiile lui Ridley, care nu au fost multe pentru că nu era prea mult timp la dispoziție”, a povestit Plummer.

Viggo Mortensen

La cateva saptamani dupa ce au inceput filmarile pentru pelicula The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, , Viffo a obtinut roll sau dar nu a apucat sa se pregateasca asa cum ar fi trebuit. „M-am simțit nepregătit. Ceilalți actori erau acolo de săptămâni și luni, în unele cazuri, pregătindu-se pentru a filma întreaga trilogie”, a spus acesta.

Ewan McGregor

Ewan McGregor l-a interpretat pe Frank Churchill fara a citi cartea Emma, scrisa de Jane Austen. Acesta a jucat alaturi de Gwyneth Paltrow si a spus ca anu a fost multumit de prestatia lui in aceasta pelicula.

CIteste si asta:  Vladuta Lupau este insarcinata

„Am luat decizia să fac acel film pentru că am crezut că ar trebui să fiu văzut că fac ceva diferit de Trainspotting. Dar a fost o decizie greșită. Emma e un film bun, dar nu sunt prea bun în el.” a spus acesta.

Hugh Jackman

Hugh Jackman nu s-a pregatit suficient pentru primul X-Men. Actorul l-a inlocuit pe Dougray Scott la cateva saptamani de la inceperea filmarilor. In plus, acesta nu a fost un fan al benzilor desenate si nu auzise niciodata de Wolverine.

„Îl joc pe Wolverine știind că nu aș putea niciodată să știu totul despre personaj. L-am abordat cu seriozitatea și curiozitatea intelectuală de parcă l-aș fi jucat pe Richard al III-lea, Hamlet”, a spus Hugh.

 

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *