“The Hobbit”, continuare a seriei “ Lord of the Ring”?

In data de 28.11.2012 a avut loc premiera filmului “The Hobbit: An Unexpected Journey”, in Wellington, Noua Zeelanda. Filmul este produs de New Line Cinema in colaborare cu MGM, si este primul dintr-o serie de 2 filme regizate de catre Peter Jackson, care mai are in palmares si “Lord of the Ring”.

Filmele prezinta perioada de dinainte de “Lord of the Ring”, actiunea plasandu-se undeva cu 60 de ani inainte. Actorii indragiti in “Lord of the Ring” vor putea fi din nou vazuti in filmul “The Hobbit”. Ian McKellen se intoarce in rolul lui Gandalf, Martin Freeman il interpreteaza pe Bilbo Baggins iar Cate Blanchett este din nou Galadriel.

Premiera din Noua Zeelanda a fost un spectacol in sine, actorii “iesind” pe scena din decorul filmului. Il putem vedea aici pe Elijah Wood, cunoscut pentru rolul principal din “Lord of the Ring” (1). Cate Blanchett se asorteaza perfect cu covorul rosu, iar rochia usor transparenta ii vine de minune (2). Yao Chen a purtat o superba rochie pe care a asortat-o cu urechi de elfi, spre surprinderea fanilor (3). In rolul personajului jucat a intrat si actorul Sylvester McCoy, purtand un sacou de inspiratie magica (4). Evangeline Lilly a fost stralucitoare in rochia cu paiete pe care a ales sa o poarte la premiera (5).

CIteste si asta:  Filmele mult asteptate ale lunii mai
Distribuie si prietenilor
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *