Elena Gheorghe si membrii familiei sale au fost infectati cu Covid-19

Elena Gheorghe a dezvaluit pe retelele de socializare ca a trecut printr-o perioada foarte dificila. Aceasta dar si alti 11 membri din familia ei au fost infectati cu coronavirus. Se parte ca starea acestora a fost destul de delicata iar artista a trebuit sa aiba grija de o parte din membrii familie.

Trauma traita de Elena in timpul infectarii cu coronavirus

„Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine!” a declarat vedeta.

Cantareata a spus ca starea ei de sanatate a fost mult mai buna decat cea a celorlati membrii ai familiei si a putut din aceasta cauza sa aiba mai multa grija de ei.

„Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost „asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți dar și cu medici, asistenti și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foare mulți”,  a adaugat Elena.

CIteste si asta:  “The Hobbit”, continuare a seriei “ Lord of the Ring”?

Se pare ca o persoana din familia ei a fost afectat destul de tare de coronavirus si a fost necesar sa fie internat in spital. Cu toate ca artista a sunat la spitale si a apelat la toate cunostinte crezand ca va putea gasi un loc pentru bolnav nu a avut succes.

„Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am vazut la televizor, ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam ca să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul minții iar saturația lui era din ce în ce mai mică.

După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oară căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursă pe viață și pe moarte la propriu să gasim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela), iar timpul era scurt trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul lui Dumnezeu l-am găsit după două zile de căutari prin niste oameni minunați cărora le vom fi recunoscători mereu.” a mai spus Elena.

CIteste si asta:  Smiley s-a indragostit! Vezi de cine!

Starea de sanatate a vedetei dar si a familiei sale este una stabila. Cu toate astea, cu totii trebuie sa respecte acea perioada de recuperare

„Acum ne recuperăm fizic dar mai ales psihic pentru că n-a fost ușor dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze”,  a mai spus vedeta.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *