Afla ce acuzatii i se aduc Madonnei in Rusia!

In timpul unui concert din Rusia, Madonna si-a exprimat public sprijinul fata de comunitatile gay din Rusia, iar acest lucru se pare ca a suparat autoritatile. Acum, Curtea de Justitie din Sankt Petersburg o da pe vedeta in judecata din cauza atitudinii acesteia neortodoxe din timpul concertului.

Activistii conservatori din Rusia ii cer Madonnei daune de 10,5 milioane de dolari, deoarece in timpul unui concert sustinut la Sankt Petersuburg pe data de 8 august, vedeta a oferit spectatorilor bratari roz pentru a-si arata sprijinul fata de comunitatea gay. Cantareata, care face show la fiecare spectacol, a uimit si de aceasta data cand s-a dezbracat pana la sutien si pe spatele ei era scris “No fear” (“Fara frica”).  „Dacă sunteţi alături de mine, vreau să vă văd brăţările roz. Dacă sunteţi alături de mine, ridicaţi braţele şi arătaţi-vă dragostea şi aprecierea faţă de comunitatea gay. Sunteţi alături de mine?”, fiind indemnul vedetei.

Madonna promoveaza drepturile comunitatii homosexualilor oriunde in lume, iar Sankt Petersburg nu a facut exceptie. Vedeta sustine drepturile omului de a fi liber si de a-si alege orientarea sexuala. Gestul acesteia s-a dorit a fi un mod de a protesta impotriva deciziei municipalitatii din Sankt Petersburg de a interzice parada gay, fiind considerata ca “promoveaza modul de viata homosexual”.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *