O persoana inteleapta trebuie sa aiba aceste 7 calitati

O persoana inteleapta trebuie sa aiba capacitatea de a intelege si de a judeca lucrurile mult mai intens fata de celelalte persoane din jurul ei.

Intelepciunea se poate masura si exista sapte factori care pot determina cat de inteleapta este de fapt o persoana.

Iata care sunt cele sapte component ale intelepciunii

Studiile realizate de-a lungul timpului au demonstrat ca intelepciunea se poate masura cu ajutorul acestor trasaturi. Intelepciunea se mai poate masura si in functie de personalitate dar si de multe alte trasaturi.

Intelepciunea are o corelatie puternica cu lucruri precum fericirea sau cu sanatatea mintala.

Este sincera cu sine

O femeie intelepata va intelege ca un adevar neplacut este mult mai bun decat fanteziile naïve. In relatiile sale cu familia si cu prietenii, femeia va prefera sa discute deschis despre toate problemele pe care le are. Aceasta va intelege ca doar prin sinceritate va putea scapa de anumite probleme.

Nu se da in spectacol

CIteste si asta:  Cum am ajuns anorexica!

O femeie inteleapta este foarte echilibrata si este deschisa. Daca se bucura atunci o face din toata inima iar cand este trista isi asuma asta. Spectacolele isterice nu sunt pentru ea si stie ca nu ii va aduce nimic bun in relatiile cu cei din jur.

Este agera

O femeie inteleapta stie ce este minciuna si nu isi doreste sa se inconjoare de oameni mincionsi.  Este foarte greu de inselat iar asta o face sa fie un interlocutor deschis si interesant. Este prietenoasa cu oamenii despre care stie ca sunt de incredere.

Are propriul stil

Femeia inteleapta are propriul stil si nu se lasa dusa de valul trendurilor. Acesta nu accepta experimentele nebunatice doar de dragul modei. Stie ca modul in care se imbraca o caracterizeaza si nu vrea sa schimbe asta.

Are principii

Viata a invatat-o ca se cele mai multe ori trebuie sa cedezi pentru a merge inainte si nu se teme sa faca compromisuri pentru ca viata ei sa fie mai frumoasa. Are principia foarte bine stabilite si nu face compromisuri. Isi doreste sa aiba parte de o viata perfecta si nu acorda importanta lucrurilor minore. Stie ca este foarte important sa mergi inainte ori de cate ori este necesar.

CIteste si asta:  Cele mai populare descantece care se faceau cu apa de izvor

Nu traieste in trecut

Trecutul nu are foarte mare importanta pentru ea. Aceasta femeie nu isi consuma timpul gandindu-se la tot ceea ce a fost. Prefera sa isi vada de viata ei si nu se lasa influentata de trecut. Aceasta stie ca trecutul nu poate fi schimbat si ca nimeni si nimic nu o va ajuta sa reepare greselile din trecut.

Isi accepta varsta

Femeia inteleapta stie ca totul este trecator si ca orice varsta are frumusetea ei. Intelege ca transformarile fiziologice sunt direst si ca nu are sens sa lupte impotriva lor. Isi accepta varsta si nu lupta pentru a se mentine tanara. Stie cum sa scoata in evidenta frumusetile varstei si asta o pune in valoare.

O femeie inteleapta stie cum sa se poarte indiferent de stituatiile prin care trece si indiferent de ceea ce ii rezerva viata.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *