Modul in care dormi iti dezvaluie despre tine

 

Modul in care dormi poate dezvalui multe despre tine. In timp ce dormi poti sta nemiscata sau te poti misca non-stop si sa fii extrem de agitat. Fiecare dintre noi avem un mod unic de domit si asta poate dezvalui foarte multe despre tine si despre starea ta de sanatate.

Pozitia fetala

Aceasta pozitie o au peste 40% dintre oameni. Este atat de des intalnita deoarece ne duce inapoi in timp, cand eram in uterul matern si nu aveam nicio grija. Acesta este modul tau de a te separa de lumea exterioara si de a ramane in lumea ta. Persoanele care dorm in aceasta pozitie isi doresc sa se intoarca in copilarie si nu isi mai doresc sa infrunte problemele de zi cu zi.  Nu vezi partea frumoasa a vietii si consideri ca totul este o lupta crancena. In general iti este teama de viitor si de necunoscut.

Pozitia semifetala

Este adoptata de persoanele echilibrate emotional. Asta inseamna ca deja te simti suficient de puternic, consideri ca ai suficient de multa putere interioara pentru a te putea bucura de viata asa cum este ea. In acest moment esti in etapa in care esti echilibrat si te poti bucura de viata cu tot ce vine.  Ai un atasament corect fata de persoane si de lucruri fara ca acestea sa devina o obsesie. Ai parte de o sanatate mentala si emotionala extrem de buna.

CIteste si asta:  Nu esti destul de motivata? Iata care sunt motivele

Pozitia trunchiului de copac

Pozitia seamana cu un trunchi de copac deoarece este foarte dreapta. Este pozitia oamenilor extrovertiti si sociabili. Acest mod de a dormi este specific oamenilor curiosi care adora sa afle cat mai multe lucruri. Daca dormi in aceasta pozitie atunci este deschis cu oamenii din jur. Din acesta cauza unii te pot considera slab si pot profita de bunatatea ta.

Pozitia soldatului

Daca dormi in aceasta pozitie atunci ai un caracter puternic si nu te lasi influentat de emotii. Concluziile pe care le tragi sunt intotdeauna rationale. Pozitia soldatului este specifica oamenilor care au o minte logica si pentru care lucrurile trebuie sa fie cat mai intelese.  Ai multa incredere in tine si nu prea faci compromisuri. Nu iti plac lucrurile haotice si nu iti place neprevazutul. Cu toate astea esti o persoana puternica si nu te temi sa arati asta.

Pozitia in forma de stea

Atunci cand dormi in aceasta pozitie inseamna sa ai siguranta si stapanire de sine. In general este o pozitie adoptata de copiii care au o buna relatie cu mama. Oamenii care dorm in aceasta pozitie sunt relaxati si sociabili atat cu prietenii cat si cu strainii.  Daca dormi in aceasta pozitie iti place sa oferi ajutor altora.

CIteste si asta:  Cartile pe care trebuie sa le citesti daca ai timp la dispozitie

Pozitia de cadere libera

Aceasta pozitie spune despre tine ca esti un om atent la detalii ,meticulos si critic. Pozitia este adoptata in special de persoanele care au probleme gastro-intestinale. Daca dormi in aceasta pozitie atunci trebuie sa stii ca esti o persoana care se simte bine in societate si iti place sa faci mici ironii pe seama altora.  Nu iti doresti ca viata ta sa fie data peste cap de emotii intense si puternice.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *