Lucruri care se petrec intr-o relatie fara ca tu sa ai control

O relatie poate fi unul dintre cele mai frumoase si satisfacatoare aspecte ale vietii tale. Cu toate astea, exista multe lucruri care se intampla intr-o relatie fara ca tu sa ai control. Desi este important sa luam decizii bune si sa avem grija de relatia noastra, uneori anumite evenimente sau probleme ne scapa de sub control.

Lucrurile care se pot intampla intr-o relatie fara controlul tau

Comportamentul partenerului. Desigur, iti poti exprima opinia si asteptarile tale de la partenerul tau, dar nu poti controla cum se va comporta el/ea in orice situatie. Fie ca vorbim de gestionarea stresului sau a furiei, de a face lucruri care iti plac tie sau de a nu se respecta promisiunile facute, comportamentul partenerului tau poate fi influentat doar intr-o anumita masura.

Evenimente neasteptate. Viata poate fi imprevizibila, iar aceasta poate insemna ca se vor intampla lucruri care iti vor afecta relatia. De exemplu, poate ca unul dintre voi va pierde locul de munca sau ca unul dintre voi va trebui sa se mute in alt oras. Aceste evenimente pot fi stresante si pot afecta relatia in mod negativ, dar nu le poti controla.

CIteste si asta:  5 pozitii pe care trebuie sa le incerci!

Influenta prietenilor si familiei. Prietenii si familia pot avea o mare influenta asupra relatiei tale, chiar daca nu este intentia lor sa interfereze. Poti avea dificultati in a controla parerile sau atitudinile pe care le au persoanele dragi din jurul tau, iar acestea pot influenta negativ sau pozitiv relatia ta.

Cresterea si schimbarea partenerului. Oamenii se schimba si evolueaza de-a lungul timpului, iar partenerul tau poate fi una dintre acele persoane care isi schimba perspectivele, interesele sau obiectivele. Poti incerca sa influentezi modul in care partenerul tau se dezvolta, dar in cele din urma nu poti controla acest proces.

Probleme de sanatate. Problemele de sanatate pot afecta orice relatie. Poti incerca sa ajuti si sa iti sprijini partenerul in orice mod posibil, dar nu poti controla sanatatea acestuia. Problemele de sanatate pot aduce o multime de stres si anxietate in relatie, dar este important sa comunicati si sa lucrati impreuna pentru a depasi aceste probleme.

CIteste si asta:  Cand este timpul pentru despartire?

Diferentele culturale si religioase: Diferentele culturale si religioase pot fi un motiv de tensiune intr-o relatie, chiar si atunci cand partenerii incearca sa ramana deschisi si sa inteleaga aceste diferente. Aceste diferente pot fi legate de obiceiuri si traditii, sau de credinte si practici spirituale si pot afecta relatia pe termen lung.

Probleme cu copiii: Atunci cand copiii sunt implicati intr-o relatie, exista o serie de probleme care pot aparea. Acestea pot include diferite abordari privind disciplina si educatia, conflicte intre parteneri cu privire la alocarea timpului si atentiei acordate copiilor, sau probleme cu copiii din relatiile anterioare.

In concluzie, exista multe lucruri care se intampla intr-o relatie fara ca tu sa ai control. Este important sa iti exprimi parerea cu privire la toate evenimentele care au loc in viata ta. Relatia ta este afectata de fiecare eveniment si cu siguranata reusita acesteia in timp va fi destul de mica.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *