Tu stiai aceste lucruri despre orgasmul feminin?

Orgasmul unei femei este vazut de multi dintre noi ca un subiect tabu, despre care nu prea vorbim, desi stim ca exista. Iata insa cateva curiozitati despre orgasmul feminin!

Orgasm cu gandul

S-a descoperit ca femeile pot ajunge la progasm numai prin puterea mintii, fara a fi nevoie si de stimuli externi. Centrii nervosi asociati cu orgasmul au aceeasi reactie atat in cazul atingerii, cat si in cazul unei imagini excitante. Astfel, femeile pot avea orgasm doar gandindu-se la acest lucru!

In cat timp se obtine orgasmul?

Studiile au scos la iveala ca femeile au nevoie de aproximativ 20 de minute de stimulare sexuala pentru a ajunge la orgasm. Barbatii insa pot ajunge la orgasm chiar si in 5 minute, in functie de felul stimularii. Poate din aceasta cauza nu ajung sa ne satisfaca de fiecare data…

Punctul G?

Un alt lucru ciudat este faptul ca punctul G nu se afla in acelasi loc la fiecare femeie. De fapt, un studiu a demonstrat ca exista diferente anatomice intre femeile care pot ajunge la orgasm doar prin stimularea punctului G si femeile care nu pot face acest lucru. In plus, un procent intre 24% si 37% dintre femei nu pot ajunge niciodata la orgasm.

CIteste si asta:  Nu ai chef de sex? Afla de ce!

Testosteronul ajuta

In cazul in care femeia nu poate ajunge la orgasm, aceasta poate incerca un tratament cu testosteron. S-a descoperit ca hormonul masculin administrat femeilor creste gradul de satisfactie sexuala si capacitatea femeilor de a ajunge mai repede la orgasm.

De ce e atat de bun orgasmul?

Orgasmul este excelent pentru sanatatea noastra. Acesta reduce sensibilitatea la durere, elibereaza stresul si calmeaza crampele menstruale.

Orgasmul dezactiveaza functiile cerebrale

Un alt studiu a scos la iveala faptul ca in timpul orgasmului, anumite parti ale creierului feminin se dezactiveaza. Scanarile facute in cadrul studiului au demonstrat ca femeile nu mai pot calcula corect in timpul orgasmului, nu se mai pot concentra si partea responsabila cu emotiile din creier devine inactiva.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *