Ce spune Irina despre reuniunea trupei ASIA

Trupa ASIA a fost infiintata de data de 8 martie 1999 si era compusa din Anca Neascu, Sorana Darclee, Irina Nicolae si Anemona Niculescu. Dup ace Anemona a parasit trupa in locul ei a venit Alexandra Potora, dupa care Alexandra a parasit trupa si in locul ei a venit Alina Crisan.

Iata ce spune Irina despre reuniunea trupei ASIA

„Fenomenul A.S.IA. revine ‼ În data de 6 martie 2023, trupa A.S.IA. revine în forță printr-un concert memorabil la Sala Palatului la exact 25 de ani de la lansarea trupei pe piața românească. Cu un sound nou, cele 4 fete care au scris istorie în muzica pop, vor cânta celebrele lor hituri care le-au adus un imens succes pe piața românească, dar și alte câteva surprize muzicale pe care le-au pregătit pentru fani, toate acestea vor răsuna pe 6 martie la Sala Palatului de la ora 19. Un concert pe care nu trebuie să-l ratați!”,  a scris Sorana Darclee pe Instagram.

CIteste si asta:  Top 10 serii de filme horror pe care trebuie sa le vezi!

Foarte multe persoane s-au intrebat care este motivul pentru care Irina Nicolae nu a fost prezenta pe afisul concertului.  Dar vedeta, a postat o fotografie cu biletul cumparat.

„Vin fetelor la reuniune! Mi-am cumpărat bilet!!! Sunt în primul rând, lângă oamenii care m-au ajutat să am 25 de ani de carieră, PUBLICUL Mulțumesc și mă înclin în față lor!” a declarat Irina.

Mai mult de atat Adi Ordean, fondatorul formatiei ASIA a spus ca Irina nu poate participa deoarece nu locuieste in tara.

„Irina nu poate veni în țară. Locuiește și trăiește de ani buni în străinătate. Ăsta e motivul pentru care nu ia parte la concert. Vremurile s-au schimbat, ele au devenit femei măritate, unele au și copil. Acesta este și cazul Irinei, după cum se știe. Și, atunci când am avut ideea unui nou concert marca ASIA, toate astea implică și repetiții foarte serioase, pe termen lung. Irina ne-a anunțat cu regret că nu poate veni o perioadă atât de lungă, alături de un copil mic. Un concert de dimensiunile celui din 6 martie, de la Sala Palatului, implică multe pregătiri. Se va cânta live, cu orchestră pe fundal, deci lucrurile trebuie să iasă foarte bine. Așa ceva implică multă muncă, dar și timp! Poate Irina va reuși să cânte iar împreună cu fostele sale colege, cine știe!?” a spus acesta.

CIteste si asta:  Top 10 filme de dragoste

Mai mult de atat, Irina sustine ca Adi Ordean, fondatorul trupei nu a contactat-o cu privire la acest concert.

„Adi Ordean nu m-a căutat. Nimeni niciodată nu m-a contactat pentru acest concert. (…) Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă acum. Și nu are legătură că am copil. Nu poți să-mi găsești scuze că am copil, că locuiesc în Ungaria și că n-am timp de repetiții. Sunt la 50 de minute de România. Dar, puteam fi oriunde în lumea asta, la urma-urmei, este vorba despre munca mea de o viață. Nu vreau absolut nimic de la ele, vreau doar ca oamenii să înțeleagă faptul că nu sunt pe scenă cu ele pentru că nimeni nu mi-a spus de vreun concert aniversar, am aflat și deschizând pe Instagram un afiș. Mi se pare degradant și înjositor”,  a declarat Irina.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *