Care este cea mai mare temere a Andreei Balan

Andreei Balan este cea mai apreciata cantareata de la noi si a vorbit mereu deschis despre viata ei persoanala dar si despre cariera ei de succes. Aceasta are doua fetite superbe pe care le adora iar fanii sunt mereu la curent cu ceea ce se intampla.

De cand a divortat de George Burcea, Andreea o are alaturi pe mama ei, care o ajuta neconditionat atunci cand vine vorba despre cresterea si educatia celor doua fetite. Mama Andreei este un sprijin de nadejde atunci cand artista lipseste de acasa asa cum a fost cazul participarii la America Express.

Andreea a apelat si la ajutorul unor bone

Andreea Balan a recunoscut ca a apelat si la ajutorul unor bone pentru ca mamei ei sa ii fie mai usor in cazul in care apar unele probleme.

„I-a fost greu, mama a fost principalul pion și a mai avut încă două doamne care au ajutat-o, o doamnă venea noaptea să doarmă împreună cu ea în casă ca să nu fie singură. Și când plec la concerte mama are teama de a nu i se întâmpla ceva noaptea și fetele să nu poată să sune, ele sunt mici, nu știu să sune, și atunci ea întotdeauna are nevoie de cineva să doarmă în casă atunci când eu sunt plecată la concerte și vine această doamnă Eli și o avem pe bona Flori, care este din prima zi de când s-a născut Ella.

CIteste si asta:  Servicii de web design de la ITeXclusiv care va pot asigura succesul in mediul online!

Și astfel, în trei, au reușit să stea cu fetele, să se joace, să se plimbe, să meargă în parcuri, să se distreze. Ella este foarte cuminte, Clara fiind mai micuță este mai năzdrăvană, întotdeauna al doilea copil este mai năzdrăvan”, a declarat Andreea.

Andreea a mai facut dezvaluiri si despre participarea la America Express

Andreea Balan a mai oferit si noi detalii despre experienta sa in emisiunea “ America Express”. Andreea a mai spus ca a trecut prin tot felul de provocari dificile si a indurat conditii precare. Cu toate astea, artista s-a intors acasa cu adevarate lectii de viata si a spus ca este mult mai recunoscatoare pentru tot ce are si pentru familia ei.

„Foarte grea, dar m-a schimbat profund. Acolo trăiești cu nimic și trebuie să te bazezi pe ajutorul oamenilor. Evident, când te întorci, apreciezi mai mult ce ai acasă. M-am întors foarte umilă și recunoscătoare. Apreciez mai mult ceea ce am și apreciez și mai mult familia pe care o am.” a spus Andreea.

CIteste si asta:  Robert Pattison si Kristin Stewart nu mai fac sex!

Andreea a mai spus ca a simtit lipsa fiicelor ei si ca la un moment dat s-a gandit sa se intoarca acasa. „Mi-a fost foarte foarte dor de ele. La un moment dat voiam să mă întorc acasă. Am rezistat eroic. Să reziști acolo, mai ales dacă ai și copii acasă… trebuie să fii foarte puternic atât psihic, cât și fizic. Dar am rezistat destul de mult în competiție, o să vedeți când se va difuza. Am plâns când le-am văzut, mi-a fost foarte dor de ele. Mă așteptam să doarmă, dar m-au așteptat micuțele la 4 dimineața, mi-au sărit în brațe.” a concluzionat vedeta.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *