Monica Barladeanu vorbeste despre experientele traite la serialul Vlad

Monica Barladeanu a povestit despre provocarile pe care le-a trait in timpul filmarilor la serialul Vlad. Aceasta a marturisit ca cei trei ani de filmari la Vlad i-au dat ocazia sa descopere anumite fatete ale vulnerabilitatilor sale, sa sudere relatii de prietenie cu actorii productiei dar si sa evolueze.

Carla, personajul interpretat de Monica Barladeanu are foarte porniri care se pot regasi la un moment dat in fiecare dintre noi.

Iata ce a declarat actrita

“Când am citit pentru prima dată textul pentru primul sezon mi s-a părut foarte provocator să fiu această falangă a lui Vlad care operează foarte subtil să rupă acest mariaj, să-l cucereasca pe Ștefan ca să o lase disponibilă, ca în felul acesta, ea sa fie practic cucerită de Vlad. Apoi, am fost foarte curioasă să văd ce se va mai întâmpla. Cert este că rolul Carlei m-a prins foarte tare. Legat de acțiunile și comportamentul ei, am încercat tot timpul să-i găsesc justificări. În faptul că Vlad are cumva dreptate că trebuie să-și revendice femeia iubită ce i-a fost luată pe nedrept, la fel ca și viața pe care o trăia înainte să intre la închisoare.
Carla a facut tot felul de lucruri, dar inevitabil i-am găsit, sa-i spunem, scuze, analizând mai bine contextele în care a fost pusă. Asta m-a ajutat cumva să intru mai bine în pielea personajului. Oricum, nu de fiecare dată trebuie să te regăsești cu personajul pe care îl joci, ci doar să înțelegi că uneori oamenii mai fac în funcție de împrejurări și unele lucruri mai puțin plăcute de ceilalți”, a mentionat Monica.

CIteste si asta:  Cele mai bune 10 filme romanesti pe care trebuie sa le vezi!

Monica Barladeanu a mai spus ca productia de succes Vlad a venit in viata ei cu foarte multe lucruri care s-au dovedit a-I fi utile.

“Am descoperit multe lucruri despre mine jucând în Vlad. Mai exact, unele vulnerabilităţi, limite, dar și cum să gestionezi unele emoții. Sunt zile când efectiv ești un butoi emoțional, plin cu publere, și te gândești cum poți să folosești asta în favoarea unui personaj. Ca să interpretezi bine un personaj în primul rând trebuie să știi foarte multe lucruri despre tine. Asta chiar te ajută să redai pe ecran acea trăire pe care scena personajului interpretat o cere. Sentimentul de satifacție al unei scene care a ieșit foarte bine ține și de chimia pe care o ai cu partenerul de film. E necesar ca energia dintre cei doi să curgă cumva”, Citeşte întreaga ştire: Actrița Monica Bârlădeanu, despre experiențele trăite la filmările ultimului sezon din serialul Vlad: „Mi-am descoperit unele vulnerabilităţi și limite, dar și cum să gestionezi unele emoții” a explicat vedeta.

CIteste si asta:  “Dupa dealuri” cel mai nou film semnat Cristian Mungiu

Vedeta a mai spus ca se va simti destul de neplacut dupa ce filmarile la ultimul sezon din Vlad se vor termina, mai exact in luna octombrie. Aceasta s-a atasat foarte mult  de echipa iar filmarile care au tinut timp de 3 ani au ajutat-o sa lege foarte mult prietenii solide si frumoase. Vedeta a mai spus ca a fost o etapa speciala din viata ei pe care nu o va uita prea usor.

 

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *