Salonul Auto Bucuresti isi deschide portile intre 19-28 octombrie 2012

Evenimentul, care va purta numele de Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2012, va avea loc in traditionala locatie Romaero Baneasa. Veti gasi aici autoturisme si autoutilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, piese si accesorii auto, motociclete si biciclete, sisteme audio si de navigatie, echipamente pentru service-uri, tunning auto si moto, si multe altele.

Spatiul de desfasurare, Romaero Baneasa se intinde pe o suprafata de peste 40.000 mp, atat interior cat si exterior, avand si spatii de parcare pentru clientii salonului. In 2011 au fost prezente 58 de companii, insa anul acesta numarul lor a crescut. In acest an, Premium Expo va desfasura evenimentul pe o perioada de 10 zile, pentru a le da companiilor posibilitatea incheierii a cat mai multe contracte si vanzari.

Pretul biletului de intrare este de 15 lei, iar programul este zilnic intre 10:00- 20:00, iar duminica, 28.10.2012 intre 10:00-18:00. Aceasta editie se anunta a fi una fara precedent, datorita noutatilor din domeniul autovehiculelor si al accesoriilor. Vizitatorii se vor putea bucura si de 2 spectacole acrobatice, demonstratii aeriene cu doua avioane YAK 52TW.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *