8 tipuri de barbati care nu merita atentia ta

Nu iti poti pune inima pe tava in orice moment. Sunt anumiti barbati care nu merita atentia ta si nu trebuie sa le oferi acestora iubire. Alege de fiecare data cu atentie si vei avea parte  de o frumoasa poveste de dragoste.

Iata care sunt barbatii care nu merita atentia ta

Nu oferi iubirea ta unui barbat insistent

Toata insistent a lui este de fapt o lipsa completa de respect fata de limite dar si de barierele tale.  In timp iti vei da seama ca un astfel de barbat este toxic si ca nu trebuie sa ai o relatie cu el. Daca nu iti respecta barierele atunci cu siguranta nu este potrivit pentru tine.

Nu oferi iubirea ta unui barbat toxic

Oamenii toxici nu accepta viata asa cum este ea. Acestia nu accepta situatiile negative sau momentele dificile. Viata este interesanta si cu bune si cu rele si trebuie sa stii sa te bucuri de fiecare emotie in parte.  Un astfel de barbat nu prezinta stabilitate si nu vei putea forma cu el o relatie.

CIteste si asta:  Zodiile si prioritatile lor in viata

Nu oferi iubirea ta unui barbat care te protejeaza prea mult

Un barbat care te protejeaza prea mult creeaza dependenta. Poate ca la inceput va fi adorabil ca acesta face totul pentru tine dar nu este chiar asa. Nu te vei mai putea ocupa de nimic si cu siguranta asta nu va fi pe placul tau.

Nu oferi iubirea ta unui barbar care este mereu ocupat

Daca barbatul de langa tine este mai preocupa de cariera decat de relatia voastra este clar ca nu vei putea forma o familie cu acesta. Barbatul de langa tine se va plange ca nu are timp si va lucra pana seara tarziu. Nu poti forma o familie cu un astfel de barbat si cu siguranta asta nu va fi pe placul tau.

Nu oferi iubirea ta unui barbat care nu te respecta

Daca inca de la inceputul relatiei pare ca barbatul de langa tine nu te respecta atunci nu ai ce cauta langa el. Cu siguranta relatia voastra nu va evolua in bine daca barbatul de langa tine nu te respecta.

CIteste si asta:  Iata care sunt zodiile care vor sa castige simpatia celor din jur

Nu oferi iubirea ta unui barbat care nu face compromisuri

In cazul in care barbatul de langa tine nu face compromisuri este clar ca lucrurile nu vor merge intre voi. Vei ajunge in situatia in care numai tu vei lasa de la tine iar asta nu este un lucru tocmai de dorit.

Nu oferi iubirea ta unui barbat care nu are rabdare

Nu vei reusi niciodata sa il faci pe acest barbat sa stea langa tine si sa se bucure de viata. Totul pare sa functioneze rapid intre voi iar el nu vrea sa se bucure de momentul prezent.

Nu oferi iubirea ta unui barbat care nu vrea sa isi arate vulnerabilitatea

Nu trebuie sa oferi iubirea ta unui barbat care nu isi arata vulnerabilitatea, acesta va ramane mereu inchis in el si nu se va putea deschide in fata ta.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *