Afla mai multe despre machiajul permanent!

Machiajul permanent poate fi solutia pentru a fii mereu frumoasa si admirata, chiar si imediat dupa trezire. Orice femeie isi doreste frumusete permanenta, iar raspunsul poate fi aceasta noua tehnica de machiaj. Acest tip de machiaj se face prin micropigmentare dermica, ceea ce presupune strapungerea stratului superficial al dermei cu un ac special foarte subtire, care introduce un colorant de origine minerala.

Nu trebuie sa confunzi machiajul permanent cu un tatuaj, deoarece sunt foarte diferite. Pigmentul folosit pentru machiaj este diferit de cel folosit pentru tatuaj si rezista doar intre 2 si 4 ani. De cele mai multe ori, femeile apeleaza la un astfel de machiaj pentru a corecta micile imperfectiuni, de a completa lipsa de proportii si de a asigura un aspect placut in orice situatie.

Machiajul permanent poate fi folosit pentru modelarea sprancenelor, accentuarea ochilor, accentuarea buzelor prin umplere, ingrosarea buzelor, ascunderea cicatricilor, a imperfectiunilor fetei sau a alunitelor. Un astfel de machiaj poate fi potrivit pentru orice femeie, in special pentru cele care nu doresc sa petreaca foarte mult timp in oglinda pentru a arata bine.

CIteste si asta:  Iata riscurile operatiilor estetice despre care nu se vorbeste!

Totodata, acest tip de machiaj este recomandat chiar si persoanelor care au tenul sensibil, care sunt alergice la produsele cosmetice de machiaj, care au suferit operatii cu laser la nivelul ochilor iar ochii sunt prea sensibili si se irita foarte repede de la machiaj.

Pentru cele mai bune rezultate intereseaza-te la mai multe centre de infrumusetare care ofera acest serviciu. Cere sa iti arate fotografii de dinainte / dupa pentru a te asigura ca vei avea parte de o calitate exceptionala a machiajului si serviciilor oferite. Apoi, vorbeste cu cosmeticiana despre ce ai dori sa modifici si cum ai vrea sa arate machiajul tau. Impreuna cu aceasta vei alege cea mai potrivita culoare, iar dupa un contur de test se poate trece la pigmentarea propriu-zisa.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *