Vedetele condamna invazia Rusiei in Ucraina

Vedetele din intreaga lume au reactionat cu privire la invazia Rusiei in Ucraina. Linistea si pacea a fost spulberata peste noapte in Europa si foarte multe dintre celebritati si-au aratat sustinerea pe retetelele de socializare pentru poporul ucrainean.

Iata care sunt vedetele care si-au aratat sustinerea fata de poporul urcainean

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger si-a aratat sprijinul pe Instagram pentru populatia din Ucraina si a vorbit despre efectele devastatoare ale razboiului. „Gândurile mele sunt alături de poporul ucrainean. Mi s-a cerut să dau câteva interviuri, dar cred că știrile trebuie să se concentreze în continuare asupra a ceea ce se întâmplă acolo – asupra tragediei care ne-a frânt inimile și asupra curajului poporului ucrainean, care ne-a inspirat pe toți. Știu ce înseamnă să crești după un război, într-o țară ocupată, și știu că în război și după război, nimeni nu câștigă. Toată lumea suferă. Războiul îi distruge pe învingători, împreună cu cei învinși. Am prieteni și fani în Ucraina și am prieteni și fani în Rusia. Ce pot spune este că niciunul dintre ei nu își dorește asta. Sper că rațiunea va câștiga și se va pune capăt acestui război inutil înainte ca mult mai multe vieți să fie distruse”,  a scris acesta.

CIteste si asta:  Jane Seymour se contrazice - spune ca nu are operatii estetice desi a recunoscut ca are implanturi mamare

Madonna

Maddonna si-a indemnat fanii sa doneze pentru Urcaina, vedeta este de parere ca invazia nu are sens „Invazia fără sens și mânată de lăcomie a Rusiei asupra Ucrainei trebuie oprită! Vă rog să trimiteți ajutoare umanitare pentru a ajuta milioanele de cetățeni ai Ucrainei ale căror vieți sunt afectate de această criză în acest moment! Putin a violat toate acordurile existente pentru drepturile omului. Putin nu are niciun drept să încerce să șteargă existența Ucrainei. Te susținem, Președinte Zelensky! Ne rugăm pentru tine și țara ta! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Haideți să nu ne simțim neajutorați când ne confruntăm cu acțiuni geopolitice de asemenea magnitudine. Sunt lucruri pe care le putem face”, a spus aceasta.

Miley Cyrus

Miley Cyrus a postat pe Instagram un mesaj scurt imediat dupa ce Rusia a invadat Ucraina. Aceasta s-a declarat ingrozita de invazia Rusiei in Ucraina.

„A fost îngrozitor să mă trezesc în această dimineață și să aflu știrea că Ucraina a fost invadată. Am avut o experiență incredibilă filmând ‘Nothing Breaks Like a Heart’ în Kiev și voi fi veșnic recunoscătoare comunității locale care m-a primit cu brațele deschise. Sunt alături de toți oamenii din Ucraina care sunt afectați de acest atac și de comunitatea globală care cere încetarea imediată a acestei agresiuni”, a spus Miley.

CIteste si asta:  Connect-R a ales sa ii ofere fiicei sale o educatie aleasa

Angelina Jolie

Angelina Jolie este de parere ca publicul ar trebui sa sustina refugiatii din Ucraina. „La fel ca mulți dintre voi, mă rog pentru oamenii din Ucraina. Scopul meu, alături de colegii mei de la @refugees este ca tot ce este posibil sa se facă pentru a se asigura protecția și drepturile umane de bază pentru cei refugiați în regiune. Am văzut deja că sunt victime și că oamenii își părăsesc casele pentru a ajunge în locuri sigure”, a spus Angelina.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *