Vedetele care au apelat la terapia de cuplu

Anumite vedete au apelat la terapia de cuplu pentru a-si consolida relatia atunci cand au aparut provocari. Aceste vedete au ales sa vorbeasca deschis despre acest subiect si conversatiile despre terapia de cuplu nu au mai fost atat de private. Nu este nimic rau in a apela la terapia de cuplu.

Iata care sunt vedetele care au apelat la terapia de cuplu

Pink si Carey Hart

Pink si Carey Hart s-au casatorit in anul 2006 si formeaza unul dintre acele cupluri de vedeta care au intampinat si situatii dificile. S-au separate de foarte multe roi si au vorbit deschis despre mersul la terapie de cuplu.

„Oamenii îşi dau ochii peste cap când vorbim despre terapia de cuplu. Dar atât vă spun: merită tot efortul. Terapia nu este pentru oamenii slabi. Este o lecţie despre cum să ai răbdare şi să stai să-l asculţi pe celălalt”,  a spus Pink.

Dax Shepard si Kristen Bell

Dax Shepard si Kristen Bell au spus ca terapia de cuplu este raspunsul la toate problemele lor. Cei doi s-au logodit in anul 2010 si s-au casatorit in anul 2013.

CIteste si asta:  Brad Pitt este geloz pe relatia dintre Jennifer Aniston si Justin Theroux

„Avem o căsnicie sănătoasă și am ajuns în acest punct făcând terapie atunci când aveam nevoie. Amândoi ne asumăm responsabilitatea când greșim și este ușor să lucrez cu el pentru că m-am căsătorit cu el, îmi place să îmi petrec timp cu el și am încredere în el.”

Barack si Michelle Obama

Barack si Michelle Obama  s-au logodit in anul 1991 iar un an mai tarziu s-au casatorit la Chicago. Cei doi au doua fete pe Malia si Sasha.

„Pentru noi, terapia de cuplu a fost una dintre acele metode care ne-au învățat să ne exprimăm diferențele. Ceea ce am învățat a fost că fericirea este ceva ce ține de mine și am început să lucrez mai mult la asta, am cerut ajutor, atât terapeutului, cât și altora.”

Patrick Dempsey si Jilian Fink

Patrick Dempsey si Jilian Fink s-au casatorit in anul 1999 iar in 2015 au surprins cu vestea ca divorteaza. Terapia de cuplu a fost benefica pentru cei doi.

CIteste si asta:  Liam Hemsworth vorbeste despre clipele traite alaturi de Miley Cyrus

„Căsătoria noastră nu a fost ceva la care eram pregătit să renunț. Nu am simțit că am făcut tot ce trebuia. Am vrut amândoi să face acele eforturi. Jill și cu mine am decis că este timpul să lucrăm la problemele noastre și să ne îmbunătățim.”

Gabrielle Union si Dwyane Wade

Gabrielle Union si Dwyane Wade si-au facut relatia publica in anul 2010 iar in anul 2014 au anuntat ca s-au casatorit. Cu un an inainte, in 2013 cei doi anuntase ca se despart dar au reusit cumva sa treaca peste toate problemele.

„Este vorba despre a învăța unul despre celălalt, de a învăța ce își dorește de la viață și carieră și de a încerca să fii înțelegător în legătură cu ceea ce vrea”,

Bryan Cranston si Robin Dearden

Bryan Cranston si Robin Dearden s-au casatorit in anul 1989. Cei doi au apelat la terapia de cuplu pentru a-si rezolva toate problemele avute in relatie.

CIteste si asta:  Dakota JohnsonIata care sunt vedetele care au raspuns perfect atunci cand au fost jignite

„Eu și soția mea mergem la un terapeut de cuplu. Înțelegerea noastră este că, dacă unul dintre noi simte nevoia să meargă, celălalt nu poate contesta.”

 

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *