Vacanță liniștită la mare? Da, se poate!

Litoralul pare că nu doarme niciodată, iar tu chiar vrei să te bucuri de sesiune liniștită de bronzat, de o excursie sau de îmbrățișat valurile și de multe momente care se vor transforma în amintiri de neuitat pentru mai târziu. Surprinzător, dar le poți avea pe toate, chiar pe litoralul românesc, unde se găsesc și stațiuni ceva mai liniștite decât Mamaia, polul distracției!

Eforie Nord

Este o stațiune mare, și este preferată de mulți dintre cei care aleg să meargă la mare împreună cu copiii. Sunt mulți cei care susțin că este cea mai liniștită stațiune de pe litoral, unde poți să te bucuri așa cum vrei de frumusețea mării. Plaja largă, locurile frumoase pe unde te poți plimba, numeroase atracții turistice sunt doar câteva dintre argumentele pentru care Eforie Nord este preferată de mulți iubitori de mare.

Eforie Sud

Deși nu este o stațiune atât de întinsă cum este Eforie Nord, și aici te poți bucura de o experiență frumoasă. Toți cei care vor un concediu la mare lipsit de stres, agitație, muzică data la maxim, la Eforie Sud vor avea parte de el. Să nu uităm și de mulțimea de spații verzi, de zonele destinate relaxării, iar dacă la toate acestea mai adăugăm și faptul că prețurile nu sunt ceva de speriat, știm cu siguranță că deja ai început să cauți locuri de cazare.

CIteste si asta:  Afla cine este iubitul lui Botezatu

Jupiter

Din clasamentul stațiunilor de pe litoral unde te poți bucura de un concediu liniștit nu avea cum să lipsească tocmai Jupiter. Intimitate, relaxare, mare… îți poți dori ceva mai mult? Avem de a face din nou cu o stațiune care se potrivește pentru cei care vin la mare cu copiii, care vor adora plaja, una lungă, numai bună de explorat. Tot la Jupiter vei putea să iei primele lecții de scufundare din viața ta, și dacă îți făceai ceva griji referitor la prețurile pentru cazare și masă, renunță la ele pentru că nu este cazul!

Venus

După o perioadă în care parcă a fost uitată de turiști, aceștia i-au redescoperit farmecul aparte. Aici vei găsi o cazare foarte bună la un hotel in Venus, care te va surprinde în mod plăcut, și astfel vei avea parte de un concediu de neuitat. Dacă vrei ceva mai mult, iar un răsfăț nu strică niciodată, apelează la un hotel in Venus de 4 stele, și atunci poți spune că da, chiar ai atins perfecțiunea.

CIteste si asta:  Americanii vor ajuta in dezvoltarea noilor reactoare nucleare de la Cernavoda

Olimp

Ai avut un an greu? Stresul a fost prezent parcă în fiecare zi? Da, știm cum este! Măcar pe perioada concediului uită de el și fă o cură de soare și apă de mare, iar la Olimp vei găsi o stațiune relaxantă, perfectă pentru o vacanță reușită la mare, alături de cei dragi! Este și ea pe lista destinațiilor celor care vin cu copiii la mare!

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *