Tu stiai aceste lucruri despre penis?

Organismul uman este plin de mistere, asa cum descopera oamenii de stiinta de cateva sute de ani. Acum este perioada in care aflam foarte multe despre organele noastre sexuale. Iata cateva lucruri pe care poate nu le stiai despre penis!

Pe penis traiesc 42 de bacterii in mod normal. Barbatii care au penisul circumcis au mai putine bacterii.

Fumatul poate cauza probleme de erectie sau poate opri dezvoltarea penisului. Este foarte important ca adolescentii in dezvoltare sa nu fumeze, caci altfel vor avea un penis mai mic decat media, iar erectia nu va fi  atat de puternica.

Pielea taiata in timpul circumciziei la copii este folosita pentru a trata pacinetii cu arsuri de piele.

Exista barbati destul de flexibili care isi pot face singuri sex oral.

Penisul ia forma unui bumerang atunci cand cuplul foloseste pozitia misionarului.

Recordul pentru cel mai lung penis uman este de 34,29 de centrimetri. Barbatului i s-a propus sa joace in filme pentru adulti, insa a refuzat.

CIteste si asta:  Pozitii sexuale in care barbatul preia controlul!

Stiai ca penisul se poate micsora? La aceasta concluzie au ajuns cercetatorii dupa un studiu. Daca barbatii nu intretin relatii sexuale pentru o perioada indelungata de timp, penisul se poate micsora cu 1 centimetru.

Sperma este un “aliment” foarte hipocaloric, o lingurita avand doar 7 calorii.

Orgasmul are o durata diferita in cazul femeilor si al barbatilor. Daca femeile se pot bucura de senzatiile orgasmului timp de pana la 23 de secunde, barbatii au parte de doar maxim 6 secunde de placere.

Exista o specie de peste, Phallostethus cuulong, care are penisul sub cap.

Stiai ca se consuma mai multe calorii in timpul unui orgasm prefacut? Cercetatorii au ajuns la concluzia ca un orgasm veritabil consuma 112 calorii, in timp ce unul prefacut arde 315 calorii!

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *