Tu ai fi un candidat bun pentru operatiile estetice?

Majoritatea persoanelor sunt atrase de posibilitatea unei schimbari realizata prin intermediul chirurgiei. Insa nu suntem cu totii candidati buni pentru operatiile estetice, iar noi iti spunem ce trebuie sa stii inainte de toate!

Medicul estetician te va considera un candidat bun daca esti aproape de greutatea ideala (nu suferi de obezitate), esti nefumator si este echilibrat din punct de vedere emotional. La fel de important este ca dupa operatii sa mentii un stil de viata sanatos, sa ai o alimentatie corecta si sa faci sport, mai ales daca vrei ca rezultatele operatiei sa dureze pentru cat mai mult timp.

Inainte de orice interventie chirurgicala se va interzice consumul bauturilor alcoolice si al cofeinei. Alcoolul determina subtierea sangelui, iar cofeina ridica tensiunea arteriala, ambele putand cauza probleme in timpul sau dupa interventie.

Medicul va mai analiza si starea psihica a pacientului si va vorbi cu acesta despre asteptarile pe care le are in urma operatiilor. Pacientul trebuie sa inteleaga riscurile operatiei si limitele acesteia, pentru a nu fi dezamagit mai tarziu.

CIteste si asta:  Lucrurile de care tenul tau are nevoie in fiecare zi

Nu esti un bun candidat daca ai probleme cu:

– diabetul;

– tulburarile de coagulare a sangelui;

– obezitatea;

– nivelul crescut al colesterolului;

– depresia;

– hipertensiunea arteriala;

– bolile cardiace sau pulmonare;

– alergiile severe;

– artrita.

Orice problema de sanatate din cele mentionate mai sus va creste riscul complicatiilor si va mari durata recuperarii si vindecarii zonei operate. Medicul va trebui sa stie si daca iei orice tip de medicament, inclusiv suplimente alimentare sau compusi pe baza de plante.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *