Topul celor mai urate animale din lume!

Unele animale sunt foarte dragalase, iar altele nu. Noi am realizat un top al celor mai urate animale din lume!

Mata Mata este o broasca testoasa de apa dulce, care traieste in America de Sud. Poate creste pana la 15 kilograme, este un animal carnivor si se hraneste cu nevertebrate si pesti.

Horseshoe Bat este  o specie de liliac, care provine din familia Rhinolophiadae, care au niste protuberante pe nas ce seamana cu niste frunze. In cazul acestei specii, nasul seamana mai mult cu o potcoava, de aici si denumirea.

Star nosed mole este o cartita ce traieste in nord-estul Americii. Nasul are forma unei stele si se hraneste cu nevertebrate mici.

Sloth, sau lenesii, sunt o specie de mamifere ce traiesc in America Centrala si de Sud. Sunt omnivori si se hranesc cu insecte si frunze.

Naked mole rat este un mic rozator adaptat pentru existenta in subteran. Au vederea foarte slaba si aproape deloc par, insa se misca cu o viteza incredibila in galeriile subterane.

CIteste si asta:  Cum iti poti da viata livingului tau

Axololt sau salamandra mexicana este o specie cu adevarat interesanta. Larvele nu metamorfozeaza iar adultii raman in mediul acvatic fara branhii, hranindu-se prin aspiratie.

Tarsier este o primata cu ochii foarte mari si picioare lungi. Se hranesc cu serpi, pasari sau insecte si fac salturi uriase dintr-un copac in altul.

Aye-aye este tot o specie de primata care traieste in padurile din Madagascar. Dintii ii cresc pe toata durata vietii, iar coada ese foarte stufoasa.

Blobfish este un peste foarte rar vazut de catre om, deoarece traieste in apele de adancime din largul Australiei. Carnea acestui peste este ca o masa gelatinoasa din cauza presiunii de cateva zeci de ori mai mare decat la suprafata marii.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *