Stilul Masculin purtat de femei!

Stilul masculin a devenit o tendinţă care trebuie luată în considerare. Hainele feminine cu croială masculină sunt piese de rezistenţă în colecţiile oricărui designer.

Stilul vestimentar masculin este modern şi constant. O doamnă care are curajul să adopte acest stil este, înainte de toate, o persoană senzuală, care nu îşi respinge propria feminitate. O astfel de doamnă sau domnişoară adoră să se îmbrace în hainele iubitului său pentru a-şi spori farmecul, iar stilul masculin este, în acelaşi timp, şi o cochetare cu stilul retro, pe care femeia îl explorează cu îndrăzneală.

Pentru a adopta acest stil, puteţi integra în ţinuta dumneavoastră de zi articole vestimentare specifice bărbaţilor, ca, de exemplu, tricoul XXL, vesta, cravata sau pantalonul. Pentru ocazii speciale, puteţi opta pentru costumul tip smoking, devenit deja o piesă de referinţă. În plus, există o serie de accesorii de inspiraţie masculină pe care specialiştii în modă le promovează. Jucaţi-vă cu contrastele! Puteţi contrabalansa duritatea unor haine masculine purtând accesorii foarte feminine.

CIteste si asta:  Ce sa purtam in functie de forma corpului!

De exemplu, dacă alegeţi un maiou bărbătesc, asortaţi acest obiect vestimentar cu o fustiţă gogoşar, un colier lung, o poşetă cu paiete sau, pur şi simplu, cu o pereche de pantofi eleganţi, cu toc înalt. De obicei, doamnele care adoptă un stil vestimentar masculin optează pentru coafuri ultrafeminine şi afişează un machiaj discret şi natural, care să nu le înăsprească trăsăturile.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *