Starurile care nu vor sa faca selfie-uri cu fanii lor

Sunt anumite staruri care nu vor sa faca selfie-uri cu fanii lor oricat de mult si-ar dori acestia. Vedetele sunt foarte sigure pe ceea ce vor si unele dintre ele nu se simt tocmai confortabil atunci cand se fotografiaza nu anumite persoane pe care nu le cunosc.

Iata care sunt vedetele care nu fac selfie-uri cu fanii lor

Amy Schumer

Amy Schumer a fost de foarte multe ori asaltata de fani pe strada care si-au dorit sa faca poze cu ea. Vedete se declara speriata de aceste persoane si refuza sa se fotografieze cu ele.

„A pus o cameră în fața mea. L-am rugat să înceteze, iar el mi-a spus: ‘Nu, suntem în America și am plătit pentru tine.’ Toate astea se întâmplau în fața fiicei lui. Eu îi tot ziceam să se oprească. Ce mesaj bun pentru copilul tău… Da, legal vorbind, ai dreptul să faci poză cu mine, dar eu te-am refuzat și te-am rugat să te oprești. Nu o să mai fac nicio poză cu nimeni, și asta din cauza acestui tip din Greenville.” a spus Amy.

CIteste si asta:  Iata care sunt comediile romatice pe care trebuie sa le vezi

Chris Pratt

Chris Pratt a spus ca vrea sa se bucure mai mult de viata lui si ca refuza sa faca poze cu fanii lui. Acesta vrea sa se bucura mai mult de timpul pe care il are liber si sa il petreaca dupa bunul lui plac.

„Obișnuiam să fiu foarte respectuos, dar, de la o vreme, am decis să fiu mai cumpătat cu timpul meu liber. Dacă decid că vreau să ies în oraș, să fac lucruri normale, trebuie să încep să învăț să fiu confortabil atunci când îi refuz pe cei care vor să facă o poză cu mine. Așa că, nu mai fac poze, pentru că acesta nu e un mod de a te bucura de moment, ci este doar un mod de a imortaliza momentul, doar ca să te poți lăuda mai târziu.” a spus Chris.

Emily Blunt

Emily Blunt a spus ca a invatat de la Frances McDormand ca atunci cand cineva ii cere sa faca o poza cu ea, este mult mai bine sa ii zica ca vrea sa il cunoasca si sa ii stranga mana.

CIteste si asta:  Oscar 2012 – Vezi Castigatorii

„Social-media a schimbat foarte mult fundalul și o întâlnire cu vedeta preferată a ajuns să fie mult mai valoroasă pentru mediul online decât o interacțiune autentică.” a spus Emily.

Emma Watson

Emma Watson sustine ca refuza sa faca poze cu fanii ei deoarece acestia urca imediat pozele pe conturile de social media iar anumite persoane ar putea afla cu cea mai mica usurinta unde se afla.

„Dacă cineva face o poză cu mine și o postează în 10 secunde, oferă lumii o imagine foarte clară despre unde sunt, cu ce sunt îmbrăcată și cu cine sunt. Nu pot furniza aceste date exacte de urmărire.” a spus Emily.

Justin Bieber

Justin Bieber nu isi doreste sa mai faca poze cu fanii lui. Acesta se simte asaltat si nu ii face deloc placere sa se fotografieze cu persoane necunoscute.

„S-a ajuns până în punctul în care oamenii nici măcar nu mă salută și nu mă recunosc ca pe o ființă umană. Mă simt ca un animal de la Zoo, și vreau să fiu capabil să am grijă de sănătatea mea. Înțeleg că oamenii vor fi dezamăgiți, dar nu datorez nimănui o fotografie.” a spus Justin.

CIteste si asta:  Festivalul International de Film de Animatie Anim’est 2012

 

 

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *