Smoky Hair, Balayage și Ombré – tehnicile de colorare pe trend, cu Florin Noje, ambasador L’Oréal Professionnel 

De-a lungul epocilor, în momente de crize majore, capacitatea omenirii de a le surmonta s-a concretizat în diverse forme de rezistență. Prinţul Mîşkin,  smeritul „idiot” al lui Dostoievski, spunea, în acest spirit că „frumuseţea va salva lumea”. De altfel, frumuseţea la care se referea avea prea puţin de-a face cu cea a unui tablou din Renaştere şi mult mai mult cu ceea ce misticii răsăriteni numesc „vedere curată”. Și anume, capacitatea noastră de a vedea frumosul în funcție de starea pe care o avem. Pornind de la această premisă pe care o așezăm peste anul pandemic ce tocmai se încheie, în acest articol vom vorbi despre cum mai accesibilă formă de frumusețe – hairstylingul – poate fi transformată în terapie.

”Să arăți bine în era Covid devine necesar dar nu din același motiv de dinainte de covid (acceptarea socială): e nevoie de frumusețe ca să trecem sănătoși peste această perioadă în care se pare că încep să se resimtă puternic efectele psihologice ale lipsei de mobilitate, ale sociabilității, în care se resimte oboseala pandemică. Frumusețea, mersul la salon, încep să aibă un puternic efect terapeutic, în adevăratul sens al cuvântului. Noi furnizăm starea de bine pe care o caută clienții noștri. Salonul devine o gură de aer în perioada post-pandemică” – Florin Noje, ambasador L’Oréal Professionnel.

CIteste si asta:  Machiajul in 2019

Oboseala pandemică se resimte sub forma agitației, stresului, lipsei de energie, iar acum, mai mult ca oricând, vrem să eliminăm stările proaste și să îmbunătățim tonusul. Iar o vizită la salon? Cheia către răsfățul de care ai nevoie după luni de zile în care pandemia și-a spus cuvântul. De exemplu, când vine sfârșitul de săptămână, majoritatea femeilor își fac timp pentru sine și se preocupă de îngrijirea personală.

Fie că este vorba de servicii de manichiură și pedichiură, îngrijirea părului, epilat, cosmetică sau altele, ne dorim să fim atrăgătoare. Cu toate acestea, ce ar fi dacă nu ai aștepta weekendul ca să te simți răsfățată. Ai așteptat suficient aproape un an pandemic, iar o programare la salon în plină miercuri garantat îți îmbunătățește tonusul pentru întreaga săptămână. Singurul dezavantaj este că adesea, alegem să facem singure, acasă, mai toate tratamentele și procedurile de îngrijire. Nu este o problemă așa mare, însă trebuie respectate anumite reguli de bază, mai ales dacă alegi să te vopseșți la domiciliul tău, ceea ce noi nu recomandăm. Un stilist are nu doar priceperea și tehnicile necesare, ci și viziune estetică.

Așadar, dacă ai nevoie de un refresh coloristic, ți-am pregătit câteva idei de vopsit părul, articolul de față este pentru ține; iată câteva sugestii pentru vopsirea părului direct de la Florin Noje, brand ambassador și hairstylist L’Oréal Professionnel:

  1. Vopsitul Balayage este unul dintre cele mai des întâlnite stiluri de vopsit, preferat de multe doamne și domnișoare, deoarece reprezintă îmbinarea armonioasă a mai multor nuanțe și conferă un aspect elegant și atrăgător. Te întrebi ce nuanțe să alegi pentru a fi în tendințe? Optează pentru asocierea subtonurilor de  șaten ciocolatiu și șaten miere. Totodată, dacă vrei să încerci mai mult, trebuie să știi că una dintre combinațiile de nuanțe care a câștigat un loc important este reprezentată de asocierea dintre blond platinat și roz-blond.
  2. Ombre – în rândul femeilor tinere sau chiar adolescentelor reprezintă o alternativă ideală. Ele reprezintă tranziția de la o culoare mai luminoasă către o nuanță mai întunecată înspre vârfuri. Cele mai populare asocieri sunt cele dintre blond-gold și șaten castaniu sau șaten-ciocolată.
  3. Smoky Hair – noul balayage. În ce constă smoky hair? La fel ca la smoky eyes, se lucrează cu trei tipuri de nuanțe, alese în funcție de părul fiecăreia; hairstylistul estompează fin culorile, realizând tranziții insesizabile ochiului liber, de la rădăcină înspre vârfuri. Când vine vorba de smoky hair, nuanțele folosite sunt, de cele mai multe ori, în tonuri cenușii, ceea ce aduce cu sine un avantaj: sunt estompate acele reflexii galbene pe care nu ni le dorim. Fuziunea de culori creată astfel e una unitară și complexă, care rămâne totuși simplă în esența ei – fascinația lucrurilor clasice rămâne un pilon pe care ne fundamentăm și în 2021, ceea ce face din smoky hair trendul perfect pentru cele care își doresc frumusețea desăvârșită, fără compromisuri.
CIteste si asta:  Corectarea formei nasului prin rinoplastie!

Astfel, dacă simți că îți doreșți schimbări impresionante la nivelul părului sau doreșți să-ți schimbi culoarea și să mergă cu deschidere către ceva nou, apelează la stilișți profesioniști.

De fiecare dată când vrei să fii tratată cum se cuvine și să ai parte de cele mai bune tratamente, mergi la un salon în Floreasca și lasă-te pe mâinile celor mai pricepuți hairstylișți, care îți garantează nimic mai puțin decât frumusețea desăvârșită. După un an pandemic care ne-a obosit pe toate planurile, vrem că părul nostru să nu arate asta – avem nevoie de strălucire și sănătate, dinspre interior spre exterior.

Lasă pentru o zi grijile cotidiene deoparte și dă frâu liber creativității; dă-ți voie să respiri prospețimea unui nou look pe care îl meriți pe deplin. În era pandemică, frumusețea nu are liber la compromisuri, de aceea un salon profesional de înfrumusețare îți oferă rezultatul complet: frumusețe desăvârșită care arată și se simte bine.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *