Smiley s-a indragostit! Vezi de cine!

Cine ar fi crezut ca Smiley se va indragosti chiar la concursul in care participa ca jurat si antrenor “Vocea Romaniei”?  Insa s-a intamplat, intr-o frumoasa zi de toamna, ca Loredana Ciubotaru sa ii trezeasca interesul artistic lui Smiley.

Tanara de 22 de ani a facut senzatie pe scena “Vocea Romaniei” si a facut ca toti jurati sa o doreasca prin vocea puternica. Reactia lui Smiley la vederea frumoasei artiste a fost clara: dragoste la prima vedere, sau in acest caz cantare.

Sincer de fel, Smiley a recunoscut ca a ramas fara cuvinte si ca este foarte emotionat. „Eu, sincer, am emotii, pentru ca-mi doresc foarte tare sa fii in echipa mea! Si imi bate inima mai tare. Sunt prea emotionat. Canti senzational, arati senzational, vorbesti foarte frumos. Eu te vreau! „, a declarat Smiley.

Chiar daca a avut de facut o alegere grea intre cei patru jurati, Loredana Ciubotariu s-a dus unde i-a spus inima, in echipa lui Smiley. „De acasă am plecat cu ceva. Şi de mai mult timp caut acel ceva. Eu simt şi o să-l aleg pe Smiley“, a afirmat Loredana.

Colegul lui Smiley, Horia Brenciu nu a ezitat sa faca mici glume pe seama acestui fapt „Cred că voi doi veţi depăşi relaţia profesională. Dacă eu nu voi câştiga pentru că am pierdut-o pe Loredana şi Smiley se va căsători, va fi plăcerea mea. Aplauze pentru dragoste. Pot să fiu naşul tău“.

Distribuie si prietenilor
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *