Smiley s-a indragostit! Vezi de cine!

Cine ar fi crezut ca Smiley se va indragosti chiar la concursul in care participa ca jurat si antrenor “Vocea Romaniei”?  Insa s-a intamplat, intr-o frumoasa zi de toamna, ca Loredana Ciubotaru sa ii trezeasca interesul artistic lui Smiley.

Tanara de 22 de ani a facut senzatie pe scena “Vocea Romaniei” si a facut ca toti jurati sa o doreasca prin vocea puternica. Reactia lui Smiley la vederea frumoasei artiste a fost clara: dragoste la prima vedere, sau in acest caz cantare.

Sincer de fel, Smiley a recunoscut ca a ramas fara cuvinte si ca este foarte emotionat. „Eu, sincer, am emotii, pentru ca-mi doresc foarte tare sa fii in echipa mea! Si imi bate inima mai tare. Sunt prea emotionat. Canti senzational, arati senzational, vorbesti foarte frumos. Eu te vreau! „, a declarat Smiley.

Chiar daca a avut de facut o alegere grea intre cei patru jurati, Loredana Ciubotariu s-a dus unde i-a spus inima, in echipa lui Smiley. „De acasă am plecat cu ceva. Şi de mai mult timp caut acel ceva. Eu simt şi o să-l aleg pe Smiley“, a afirmat Loredana.

Colegul lui Smiley, Horia Brenciu nu a ezitat sa faca mici glume pe seama acestui fapt „Cred că voi doi veţi depăşi relaţia profesională. Dacă eu nu voi câştiga pentru că am pierdut-o pe Loredana şi Smiley se va căsători, va fi plăcerea mea. Aplauze pentru dragoste. Pot să fiu naşul tău“.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *