Schimbarea porneste de la tine

Totul porneste din interior. Sunt sigura ca ai auzit asta de foarte multe ori. Ceea ce nu stii este ca schimbarea porneste de la tine. Tu esti singura responsabila pentru ceea ce gandesti, ceea ce simti si ceea ce faci.

Cauta mai adanc care este sursa tuturor problemelor tale si vei gasi raspunsul. Trebuie sa fii sincera cu tine si sa accepti adevarul. Daca nu iti place de tine asa cum esti cel mai potrivit ar fi sa gasesti o modalitate prin care sa te poti schimba.

Poti face schimbarea mult dorita pornind de la urmatoarele intrebari.

Ce te opreste sa faci schimbarea pe care o doresti in viata ta?

Nu trebuie sa te plangi si sa nu faci nimic pentru schimbarea pe care o doresti. Cel mai bine este sa iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce se intampla. Cu totii ne dorim sa oferim iubire si sa primim la schimb tot iubire. Trebuie sa intelegi ca orice schimbare presupune efort din partea ta. Schimbarea porneste de la tine si nu de la ceilalti.

CIteste si asta:  Descopera cum poti sa treci mult mai usor peste starile depresive

Cum iti poti da seama ca este timpul pentru o schimbare?

Atunci cand simti ca ceva te deranjeaza foarte tare este cazul sa faci o schimbare.

Cum iti poti da seama de ceea ce iti doresti?

Este foarte simplu, trebuie sa iti examinezi viata. Daca viata ta este plictisitoare sau daca locul de munca nu te mai atrage este clar ca ai nevoie de o schimbare. Nu mai astepta si fa schimbarea de care ai nevoie pentru a fi cu adevarat fericita. Incepe prin a schimba un singur lucru care te-ar putea face fericita. Gandeste-te bine la ceea ce vrei si ceea ce nu vrei. Stai departe de societate si gandeste-te la ceea ce iti doresti cu adevarat.

Cum iti poti atinge obiectivele?

Iti poti face un tabel cu toate obiectivele tale, in felul acesta vei stii exact care iti sunt prioritatile. Discuta cu persoanele din jurul tau despre obiectivele tale si cum vei proceda pentru a le realiza. Trebuie sa te gandesti zilnic la multumirea pe care o vei simti in momentul in care vei ajunge acolo unde iti doresti si cat de bine te vei simti. Incearca sa te inconjori doar de persoane care sa te sustina moral si care sa te faca sa crezi ca vei reusi sa iti indeplinesti visul.  Rasplateste-te pentru micile tale reusite. Chiar daca pasii pe care ii faci catre schimbarea mult dorita sunt mici trebuie sa te rasplatesti. Iesi din zona ta de confort pentru a avea parte de rezultatele pe care le doresti. Ca sa poti reusi trebuie sa iei cele mai bune alegeri pentru tine. Nu in ultimul rand trebuie sa incetezi sa iti mai compari viata cu a altora.  Singura comparatie pe care trebuie sa o faci acum este cea cu tine insuti din trecut. Trebuie sa incerci sa iti imbunatatesti toate calitatile care te-ar putea aduce acolo unde iti doresti. Ai grija de tine, fa sport, mananca, aranjeaza-te si toate astea iti vor creste increderea in tine.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *