Roxana Ionescu se lasa de televiziune!

Saptamana trecuta a castigat concursul “Dansez pentru tine”, iar acum vrea sa faca munca de birou. In realitate, vedeta avea acest job inca dinainte de a incepe repetitiile pentru show-ul “Dansez pentru tine”. Vedeta a terminat Facultatea de Afaceri Internationale si lucreaza ca agent de marketing pentru o firma particulara.

„De cinci luni am acest program fix, merg la birou opt ore. Pe lângă asta, de trei ori pe săptămână merg la sală, îmi fac timp să-mi vizitez părinţii şi să mă văd cu prietenii. În rest, mai am filmări sau evenimente. Fac campanii de promovare a produselor noastre, organizez evenimente, merg la şedinţe. Îmi iau de multe ori mâncare de acasă.” a precizat vedeta.

Si asta nu este singura noutate din viata Roxanei, care a decis sa se mute cu partenerul de dans. “Nu i-am pregătit o cameră special. Va sta în living, important e că o să aibă unde să stea şi o să fie ok, sunt sigură. Eu stau în trei camere, dar practic sunt două, pentru că una este transformată în dressing. Nu am iubit, dar acum am un frate. De mică îmi doream un frăţior. Uite că s-a rezolvat, mai târziu, dar s-a rezolvat” a adaugat aceasta.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *