Robert Pattison si Kristin Stewart nu mai fac sex!

Ce… credeti ca doar oamenii normali au probleme in dormitor?

Uite ca se intampla si vedetelor, sa nu mai poata performa in pat. Dupa ce toata lumea a vizionat cu sufletul la gura fiecare parte a saga “Amurg”,  dupa ce Kristin l-a inselat pe Robert tocmai cu regizorul cu care aceasta lucra in acel moment, dupa ce Robert i-a acceptat greseala si cei doi s-au impacat, uite ca inca o veste despre cei doi are rolul de a ne soca definitiv.

National Enquirer, o publicatie americana, a spulberat visele tuturor fanilor celor doi atunci cand a anuntat marea veste: desi cei doi fac sex de senzatie in ultima parte a filmului “Amurg”, in viata particulata lucrurile stau fix pe invers si nimic nu este senzational. Desi cei doi isi declara dragostea oriunde vad cu ochii, se pare ca in inimitate, lucrurile stau altfel si Robert nu poate trece peste tradarea partenerei “Robert o iubeşte pe Kristen enorm, dar suferă de un blocaj mental când ajunge cu ea în pat. Pur şi simplu nu poate să treacă peste faptul că l-a înşelat şi atunci nu mai are erecţie. Kristen acumulează şi ea din ce în ce mai multe frustrări din cauza asta”, a declarat un apropiat al cuplului pentru celebra publicatie americana.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *