Ramanem prietene cu fostii?

Relatia nu mai este ok de ceva vreme, problemele va coplesesc si se pare ca nu va mai intelegeti ca inainte. Este cazul sa incheiati aceasta relatie, asadar discutati si cadeti de comun acord ca fiecare sa isi vada de viata lui, separat pe viitor. Insa acum cum ramane cu relatia voastra, nu neaparat sexuala sau sentimentala, ci interumana? E bine sa ramai prietena cu fostul iubit sau trebuie sa iasa complet din viata ta?

Cele mai multe femei isi doresc sa pastreze o legatura cu fostii iubiti, deoarece aceasta este dovada ca nu au putut functiona ca un cuplu, insa amici pot fii in continuare. Iar asta ii da un sentiment de bine femeii, simte ca a avut un adevarat domn langa ea, si acum ca sentimentele s-au stins vor continua sa se bucure de prezenta celuilalt. Insa nu este totul atat de usor. Decizia de a pune capat relatiei nu se ia de comun acord de catre ambii parteneri, ci este mai degraba o decizie luata de unul dintre parteneri. Cel mai probabil a ajuns intr-un moment in care totul il deranjeaza si simte ca locul lui nu mai este in relatie. Asa apar cele mai multe despartiri.

CIteste si asta:  Sex tantric? Incearca urmatoarele pozitii!

In acest caz este destul de greu sa ramai prietena cu fostul, mai ales daca nu esti tu cea care a luat decizia separarii. Unul dintre voi inca mai tine la celalalt, inca isi mai doreste continuarea relatiei, asadar o relatie de prietenie nu este tocmai indicata in acest moment. Daca inca mai tii la el si continua sa te caute, spune-i ca ai nevoie de timp sa intelegi de ce relatia s-a terminat atat de brusc. Acorda-ti tot timpul necesar refacerii si nu te intalni cu el decat atunci cand esti sigura ca nu mai simti nimic pentru el sau cel putin nu te mai intereseaza ca barbat.

Iti va fi foarte greu sa stai cu el de vorba si sa auzi despre noua lui cucerire si cat de bine se simte cu ea. Cei mai multi barbati, daca te considera cu adevarat o prietena, vor vorbi foarte deschis cu tine, poate chiar mai deschis decat cu prietenii lor, iar acest lucru te poate afecta. Poti deveni geloasa, desi nu mai ai niciun drept si te poti supara pe el ca nu te mai vrea inapoi. Pentru barbati este mult mai usor sa puna capat unei relatii de dragoste si apoi sa fie prieteni cu fostele, insa pentru noi situatia este mai complicata.

CIteste si asta:  Cum poti avea o casnicie fericita

Se stie ca femeile pun mai mult suflet intr-o relatie, isi exprima mai usor sentimentele si se indragostesc mult mai repede. Pentru barbati insa, procesul este unul mai complicat, deoarece nu dau voie oricarei femei sa isi faca loc in inima lor. Acesta este motivul pentru care barbatii nu par afectati atat de mult in urma unei despartiri. Insa si ei sufera, numai ca in tacere si nu vor recunoaste decat dupa ani ca separarea le-a provocat durere.

Daca iti este coleg de serviciu sau imprejurarile fac in asa fel incat voi sa va intalniti destul de des, atunci incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu pari foarte bucuroasa ca il vezi. Incearca sa iti umpli timpul cu altceva, care sa te faca sa nu te mai gandesti la el.  Doar tu vei stii cand esti pregatita pentru a fi prietena cu fostul tau iubit, asa ca daca ai nevoie de timp stai departe de el cat de mult vrei pana cand ranile ti se vor vindeca.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *