Proteina Whey vs Hidrolizat

Exista mai multe tipuri de proteine din zer, printre care concentratul proteic din zer si hidrolizatul din zer. Cei mai multi sportivi includ pudrele proteice din zer in rutina lor de fitness pentru a oferi organismului aportul necesar de proteina si un implus pentru o regenerare mai rapida a tesuturilor musculare dupa antrenament.

Concentratul din zer

Concentratul proteic din zer are un continut de proteine de pana la 80%, restul fiind reprezentat de carbohidrati, minerale, lactoza si grasimi. Acesta are un continut mai mare de fosfolipide si factori de crestere, fiind forma de proteine din zer cea mai putin procesata. Concentratul proteic din zer este cel mai utilizat de catre majoritatea sportivilor. Furnizand o cantitate mare de aminoacizi, acest tip de proteina are o eficienta ridicata atat in cresterea masei musculare, cat si in recuperarea mai rapida dupa antrenament.

Hidrolizatul din zer

Hidrolizatul proteic din zer se absoarbe foarte rapid in organism si este obtinut in urma unui proces de hidrolizare. Este forma de proteina cea mai usor de digerat si cea mai rapid absorbita de organism. Hidrolizatul proteic reprezinta cea mai pura forma de proteine care contribuie la cresterea masei musculare si la asigurarea unui aport mare de proteine cu fiecare servire. Acest tip de proteina accelereaza recuperarea tesuturilor musculare si este eficient in refacerea rezervelor de glicogen.

CIteste si asta:  Uite cum poti slabi 5 kilograme rapid!

Tocmai pentru ca exista mai multe tipuri de proteine, sportivii trebuie sa cunoasca beneficiile fiecaruia dintre acestea si sa aleaga in functie de obiectivele fitness. Pudrele proteice fac parte din rutina majoritatii sportivilor si sunt disponibile in diverse arome, se asimileaza rapid si pot inlocui cu succes o masa. Proteinele whey au un aport nutritional crescut la fiecare servire, un continut redus de grasimi si zaharuri, motiv pentru care sunt cele mai consumate proteine.

Ambele tipuri de proteine sunt disponibile pe KiwiGym, de unde se pot achizitiona atat concentrate proteice din zer, cat si hidrolizate proteice. Aromele si cantitatile sunt diverse, iar pe site se pot consulta informatiile nutritionale si modul de administrare pentru fiecare tip de proteina.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *