Primele fotografii ale bebelusului – fotograf newborn pentru albume foto memorabile

Prezenta unui nou membru aduce familiei cea mai mare bucurie, atat pentru parinti, cat si pentru bunici si cei mai apropiati dintre prieteni. La scurt timp dupa venirea pe lume a bebelusului, parintii vor dori sa planifice botezul, insa mai inainte de toate, vor programa o sedinta foto pentru a adauga in albumele de familie fotografii cu “noua formula” – parintii/familia si cel mic.

Ce implica o sedinta foto planificata cu un fotograf newborn?

Primii ani de viata ale bebelusului vor trece mai repede decat isi imagineaza sau isi doresc parintii. De aceea, capturarea fiecarei etape este esentiala pentru a avea cele mai frumoase amintiri, mai ales in contextul calitatii serviciilor fotografice din zilele prezente.

Desigur ca parintii vor fotografia micutul cat de des vor putea, gratie detinerii telefoanelor inteligente si a aparatelor foto, accesibile in prezent oricui pasionat de vizual. Oricum ar fi, contactarea unui profesionist inseamna mai mult decat preluarea unor imagini cu multi megapixeli, inseamna utilizarea luminii, a spatiului in care cel mic se dezvolta, sublinierea legaturii dintre parintii si bebelus.

CIteste si asta:  Reguli pentru a-l invata pe cel mic la olita!

Fotografierea nou-nascutilor este asemanatoare cu fotografia de portret, numai ca in acest caz protagonistii au intre 2 si 4 saptamani. Sedintele foto programate pentru bebelusi sunt relativ simple in ceea ce priveste decorul spatiului, fotograful alegand impreuna cu parintii hainele si alte articole, care se potrivesc acestei sedinte: costume de zana, spiridus, patura preferata a micutului.De asemenea, in apropierea sarbatorilor, poate fi inclus decorul specific sarbatorii care urmeaza: Paste, Craciun etc.

Sedintele de fotografiepentru bebelusi nu implica, din punct de vedere tehnic, specificatii diferite de fotografia de portret pentru adulti. Avand in vedere ca in primele luni de viata micutul doarme destul de mult, fotografiile preluate il vor surprinde in acesta ipostaza. Pentru realizarea sedintei, un fotograf newborn are nevoie de ajutorul parintilor, pentru asezarea corespunzatoare in configuratia de fotografiere potrivita.

Imaginile pot fi preluate la domiciliul solicitantilor sau in cadrul unui studio foto, in functie de dorinta parintilor si de disponibilitatea spatiului fotografului.

CIteste si asta:  Luam copiii cu noi la petrecerea de revelion?

Servicii foto video pentru nou-nascuti – recomandari de selectie

Mai mult decat in cazul oricarui alt tip de sedinta foto, pentru fotografierea bebelusului este nevoie de un fotograf profesionist, care stie cum sa interactioneze cu parintii si care este familiarizat cu fragilitatea noului membru al familiei.

Specialistii in fotografie, din cadrul echipei http://catalinion.ro/ specifica faptul ca este extrem de important ca parintii sa se conecteze de la prima discutie cu fotograful, avand in vedere cadrul intim in care urmeaza sa aiba loc sedinta foto.

Parintii trebuie sa ii comunice fotografului programul obisnuit al bebelusului, pentru a identifica cel mai bun moment pentru efectuarea fotografiilor. Tinand cont de experienta acestuia, cunoaste avantajele alegerii unui moment bun pentru preluarea fotografiilor.

Majoritatea persoanelor urmaresc sa gaseasca o colaborare pe termen lung, iar daca portofoliul fotografului convinge, vor urma sedinte foto conform etapelor de crestere, va fi nevoie de servicii foto video pentru botez, apoi aniversari, sedinte foto de familie etc. Asadar, daca prima sedinta – fotografia newborn se materializeaza intr-un rezultat excelent, colaborarea este una de durata.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *