Prima declaratie emotionanta a Nicoletei Luciu dupa aventura sotului ei!

Desi a trecut ceva timp de la nefericitul moment in care s-a aflat despre relatia extraconjugala pe care sotul Nicoletei Luciu, Zsolt o avea cu o femeie, iata ca vedeta de abia acum face marturisiri emotionante. In perioada scandalului Nicoleta era participanta la show-ul “Dansez pentru tine” si se pare ca dansul a ajutat-o destul de mult sa traca peste momentul dificil.

Nicoleta a afirmat ca s-a gandit si la cei patru copii pe care cuplul ii au impreuna, insa l-a avertizat pe Zsolt ca aceasta este ultima sanse pe care i-o da: „Am renunţat să divorţez pentru că sunt patru copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai uşor peste povestea cu soţul meu.

Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam şi relaţiile intime.”

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *