Prima declaratie emotionanta a Nicoletei Luciu dupa aventura sotului ei!

Desi a trecut ceva timp de la nefericitul moment in care s-a aflat despre relatia extraconjugala pe care sotul Nicoletei Luciu, Zsolt o avea cu o femeie, iata ca vedeta de abia acum face marturisiri emotionante. In perioada scandalului Nicoleta era participanta la show-ul “Dansez pentru tine” si se pare ca dansul a ajutat-o destul de mult sa traca peste momentul dificil.

Nicoleta a afirmat ca s-a gandit si la cei patru copii pe care cuplul ii au impreuna, insa l-a avertizat pe Zsolt ca aceasta este ultima sanse pe care i-o da: „Am renunţat să divorţez pentru că sunt patru copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai uşor peste povestea cu soţul meu.

Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam şi relaţiile intime.”

Distribuie si prietenilor
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *